Român, jefuit după ce a câștigat la Loto. Hoții i-au intrat în casă, în toiul nopții

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un bărbat, de 41 de ani, din comuna Ostra, județul Suceava, a fost tâlhărit de patru bărbați, care au intrat peste el în casă, în timpul nopții.

 

Victima a sesizat autorităților faptul că, în noaptea de marţi spre miercuri, în timp ce se afla la domiciliu, în locuinţa sa au intrat patru indivizi, care l-au amenințat și i-au furat borseta pe care o avea la brâu. În borsetă, se afla suma de 55.000 lei, bani pe care victima i-a câștigat la loto, a transmis IPJ Suceava.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a obţinut mandat de percheziţie în şase locaţii, care ar avea legătură cu principalii suspecţi. La domiciliile acestora s-au identificat şi ridicat bunuri şi obiecte, care interesează cauza.

Polițiștii au deschis dosar penal pe numele a patru bărbați. Doi dintre ei sunt cercetați pentru acuzații de tâlhărie calificată, iar alţi doi pentru comiterea infracţiunii de complicitate la infracţiunea de tâlhărie calificată.

Cei patru infractori au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi arestați. În continuare, vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel