Polițiștii au descins la domiciliile unor români. Arme și muniție de război, descoperite în timpul perchizițiilor

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Polițiștii au descins la domiciliile unor români. Arme și muniție de război, descoperite în timpul perchizițiilor
Polițiștii au descins la domiciliile unor români. Arme și muniție de război, descoperite în timpul perchizițiilor

Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Lugoj, împreună cu polițiștii municipiului Lugoj și Secției 5 Poliție Rurală Belinț, au efectuat, azi, 29 martie, 4 percheziții domiciliare în localitatea Darova, din județul Timiș. Oameii legii au pus în executare 3 mandate de aducere. 

Polițiștii lugojeni au efectuat activitățile în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de “nerespectarea regimului armelor și munițiilor”.

Activitățile au vizat 4 persoane cu vârste cuprinse între 26 și 65 de ani. În urma efectuării perchezițiilor, au fost indisponibilizate o armă confecționată artizanal, o armă cu glonț, o armă cu aer comprimat, un pistol cu butoiaș, o țeavă metalică de armă, un pat de lemn pentru armă, un uluc de lemn pentru armă, un dispozitiv din metal cu formă de pistol, prevazut cu mecanism de percuție, 14 cartușe, 12 tuburi de cartușe percutate, o cutie cu 10 alice, mai multe trofee de colți și pinteni de animale,  transmite  timisoarastiri.ro.

De asemenea, la una dintre locații a fost descoperită o materie vegetală mărunțită și semințe, 3 plante și 17 ramuri puse la uscat ce par a fi canabis.

Trei bărbați, în vârstă de 26, 51 și 65 de ani, au fost conduși la sediul poliției din Lugoj pentru audieri, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș și jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel