Arme și muniție, ascunse într-un geamantan din pădurea Băneasa

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Polițiștii au găsit, în urma unui apel la 112, un geamantan în pădurea Băneasa, în care erau, în avansată stare de degradare, două pistolete, două arme semiautomate și patru grenade defensive, precum și elemente de muniție.

Un bărbat a sesizat, duminică, prin apel la 112, faptul că a descoperit în pădurea Băneasa, îngropat, un geamantan în care se aflau, la prima vedere, arme și elemente de muniție, anunță Poliția Capitalei.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care au demarat investigațiile.

„În interior, au fost găsite, în avansată stare de degradare, 2 pistolete, 2 arme semiautomate și 4 grenade defensive, precum și elemente de muniție”, potrivit comunicării de luni a Poliției Capitalei.

Armele și muniția au fost ridicate și transportate la Institutul de Criminalistică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, pentru expertiză.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel