Român, găsit mort în Italia. Avea răni la cap, iar carabinierii îl caută pe criminal

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un român, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit mort într-un container din Genzano, regiunea italiană Lazio, lângă Roma.

Potrivit primelor informații, românul a fost găsit mort în Genzano într-un container folosit ca locuință în via Umberto Terracini. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit cu răni adânci la cap, provocate cu un instrument contondent, probabil în apogeul unui conflict violent.

La fața locului au intervenit, ieri seară târziu, carabinierii companiei Velletri și ai stației Genzano, efectuând cercetările pentru depistarea persoanei responsabile de crimă.

Un conațional al victimei a alertat salvarea. Bărbatul avea antecedente penale, dar din primele rapoarte nu ar fi vorba de o crimă legată de mediile de trafic de droguri.

Pe capul victimei au fost găsite răni adânci, compatibile cu un topor. Corpul neînsuflețit al românului se află acum la dispoziția autorității judiciare.

 

Cristian, românul dispărut de trei săptămâni, găsit mort, în Italia

 

Un alt român de 47 de ani a fost găsit mort, după ce a dispărut din Villa Rosa, orașul Martinsicuro, în urmă cu 20 de zile.

Cadavrul lui Cristian Muntianu, un om al străzii în vârstă de 47 de ani, de origine română, a fost găsit în spatele Eurospin, în interiorul clădirii nelocuite.

Căutările s-au concentrat în acea zonă și au fost găsite pete de sânge uscat în alcovul improvizat pe care românul și-l făcuse în clădirea abandonată din spatele complexului comercial.

Cadavrul bărbatului de 47 de ani fusese ascuns sub un strat de gunoaie și moloz.

Andrea De Feis, procurorul general, investighează cu sprijinul carabinierilor din Teramo.

Cristian obișnuia să cerșească în fața centrului comercial "Il Grillo". Aceiași comercianți îi remarcaseră absența. De obicei, îl vedeau la intrare și îi dădeau ceva de mâncare sau ceva mărunțiș pentru a se descurca. După o absență de două săptămâni, s-a dat alarma.

Procuratura însăși a difuzat o fotografie a lui Muntianu și a făcut o descriere a acestuia. Ultima dată a fost văzut în Alba Adriatica în prima săptămână din martie.

Se urmăresc toate pistele, dar faptul că trupul a fost ascuns sugerează o moarte violentă. Este posibil să fi fost vorba de un atac, criminalul încercând să ascundă rămășițele bărbatului de 47 de ani pentru a câștiga timp.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel