Român, expulzat din Italia, după ce a bătut și jefuit un trecător

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Român, expulzat din Italia, după ce a bătut și jefuit un trecător
Român, expulzat din Italia, după ce a bătut și jefuit un trecător

În dimineața zilei de 6 februarie, o mașină de poliție a intervenit în Porto Sant'Elpidio după ce un localnic, de cincizeci de ani,  a fost găsit în stare gravă de șoc și cu numeroase răni la cap și la față.

Bărbatul fusese abordat pe podul de peste Tenna, care face legătura între Lido Tre Archi și Porto Sant'Elpidio de un tip care dorea să-i vândă un telefon mobil. Deoarece a refuzat, bărbatul a fost bătut și jefuit.

Victima nu și-a amintit pe loc ce i se întâmplase. Acesta a povestit că se întorcea acasă, când a fost abordat de o persoană pe podul Tenna. Când și-a revenit din agresiune a înțeles că a rămas fără portmoneu în care avea trei sute de euro. Dus la spital, a fost diagnosticat cu vânătăi și fracturi la nivelul feței. 

în plus, acesta avea niște dinți dislocați și mai multe semne de bătăi pe alte părți ale corpului. Victima a fost operată, imediat, la maxilar, scrie laprovinciadifermo.com.

 

Român, expulzat din Italia, după ce a bătut și jefuit un trecător

 

Polițiștii au folosit puținele elemente disponibile pentru a-i depista pe autorii tâlhăriei: un român, de treizeci de ani, și complicele său din Africa de Nord. 

Pe măsură ce au trecut zilele, victima a început să-și amintească. Astfel, bărbatul a povestit că a fost abordat de un bărbat care i-a propus să cumpere un telefon mobil, în timp ce o altă persoană, care era la câțiva metri distanță, urmărea scena. După ce a refuzat oferta, victima a plecat, dar a fost lovită din spate și bătută până a rămas inconștientă. Hoții i-au furat portofelul cu trei sute de euro și l-au lăsat pe bărbatu atacat în stare de inconștiență.

Două zile mai târziu, românul, în vârstă de 30 de ani, care teroriza zona a fost oprit de polițiștii din Flying Squad și dus la un centru de detenție pentru repatriere. Ulterior, românul a fost trimis înapoi în România.

Un alt român din Rimini este acuzat de săvârșirea infracțiunii de vătămare agravată și insultarea unui funcționar public.

 

Italia. Un român s-a dat în spectacol pe stradă: a spart o sticlă și i-a atacat pe polițiști

 

Agenții de la secția de Poliție din Rimini au reținut, aseară, un bărbat român, de 28 de ani, acuzat de  săvârșirea infracțiunii de vătămare agravată și insultarea unui funcționar public.

Vineri seara, în jurul orei 20.30, doi agenți de poliție treceau pe lângă Viale Regina Elena când atenția le-a fost catalizată de zgomotul unei sticle de sticlă aruncată la pământ.

Polițiștii s-au uitat de unde vine zgomotul și au observat un bărbat care împinge o femeie. Imediat, polițiștii au ajuns la bărbat și l-au îndepărtată de lângă tânăra, care era speriată, scrie geronimo.news

Oamenii legii i-au cerut tânărului român, aflat într-o stare evidentă de ebrietate, un act de identitate.Acesta a început să țipe, încercând să fugă. În plus a insultat, scuipat și amenințat agenții de poliție cu moartea.

Polițiștii au reușit să-l imobilizeze pe bărbat, pentru a-l duce a sediul poliției. Odată introdus în interiorul mașinii de serviciu, românul a început să lovească geamul cu pumnii și capul, până  a spart sticla. Tânărul român a fost arestat pentru comiterea infracțiunii de opunerea rezistenței, ultraj și prejudiciu agravat.  Având în vedere starea evidentă de ebrietate, românul a fost sancționat și pentru hărțuirea trecătorilor și tulburarea ordinii publice. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel