Italia. Un român s-a dat în spectacol pe stradă: a spart o sticlă și i-a atacat pe polițiști

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Un român s-a dat în spectacol pe stradă a spart o sticlă și i-a atacat pe polițiști.
Italia. Un român s-a dat în spectacol pe stradă a spart o sticlă și i-a atacat pe polițiști.

Agenții de la secția de Poliție din Rimini au reținut, aseară, un bărbat român, de 28 de ani, acuzat de  săvârșirea infracțiunii de vătămare agravată și insultarea unui funcționar public.

Vineri seara, în jurul orei 20.30, doi agenți de poliție treceau pe lângă Viale Regina Elena când atenția le-a fost catalizată de zgomotul unei sticle de sticlă aruncată la pământ.

Polițiștii s-au uitat de unde vine zgomotul și au observat un bărbat care împinge o femeie. Imediat, polițiștii au ajuns la bărbat și l-au îndepărtată de lângă tânăra, care era speriată, scrie  geronimo.news

Oamenii legii i-au cerut tânărului român, aflat într-o stare evidentă de ebrietate, un act de identitate.Acesta a început să țipe, încercând să fugă. În plus a insultat, scuipat și amenințat agenții de poliție cu moartea.

Polițiștii au reușit să-l imobilizeze pe bărbat, pentru a-l duce a sediul poliției. Odată introdus în interiorul mașinii de serviciu, românul a început să lovească geamul cu pumnii și capul, până  a spart sticla. Tânărul român a fost arestat pentru comiterea infracțiunii de opunerea rezistenței, ultraj și prejudiciu agravat.  

Având în vedere starea evidentă de ebrietate, românul a fost sancționat și pentru hărțuirea trecătorilor și tulburarea ordinii publice. 

Un alt român, de 39 de ani, din Paterno au arestat un român acuzat de violență domestică, maltratare, vătămare corporală agravată, amenințare și rezistență la un funcționar public. 

 

Român arestat în Italia, după ce s-a îmbătat și și-a bătut soția și cumnata. Înarmat cu un cuțit, a sărit la bătaie și la carabinieri 

 

Conform celor reconstituite de oamenii legii, bărbatul care s-a întors acasă în stare de ebrietate și-ar fi atacat soția din motive minore, apoi a sărit și la celelalte rude din casă.

Polițiștii au intervenit în urma unui apel la 112, prin care o femeie de origine română a anunțat că a fost agresată de partenerul său. Bărbatul a fost extrem de violent și față de cumnata sa. Carabinierii au intervenit imediat pentru a salva cele două victime românce, scrie cataniatoday.it.

Când au ajuns la locuința în Paternò, militarii au găsit niște cetățeni români, care îi așteptau O femeie avea o rană pe obrazul stâng. Speriată, femeia a relatat că la etaj se afla agresorul, care este în stare de ebrietate.

Cu puțin timp înainte de intervenția militarilor, băratul s-a înarmat cu un cuțit de bucătărie și și-a amenințata soția cu moarte. Carabinierii l-au găsit pe bărbatul beat care, la vederea lor, a încercat să-i atace cu un cuțit. Înainte a fi blocat, agresorul a reușit să arunce cu un scaun în oamenii legii.

În special, conform celor reconstituite, bărbatul, de origine română, de 39 de ani, întors acasă în stare evidentă de ebrietate, și-a atacat partenera, apoi și pe celelalte rude care au intervenit în apărarea femeii. Judecătorul a validat arestarea românului și a dispus bărbatului să se prezinte la poliția judiciară.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel