Român, EROU la Verona. A SALVAT pasagerii dintr-un autobuz

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:
sursa: larena.it
sursa: larena.it

Un român din Verona a devenit erou după ce a reușit să oprească un autobuz scăpat de sub control. Șoferului i s-a făcut rău la volan, iar în autobuz erau călători. Românul a dat dovadă de prezență de spirit și a salvat viața pasagerului și a șoferului. 

George Tobol, un român care lucrează în Verona, a fost omul potrivit la locul potrivit. Concret, acesta se afla într-un autobuz când șoferului i s-a făcut rău la volan și autoturismul a început să se deplaseze hotic. A mers brusc spre partea stângă a direcției de mers și a lovit un alt autoturism care circula regulamentar. 

Fără să stea prea mult pe gânduri, românul s-a repezit langă șofer și a tras frâna de mână. Imediat autobuzul s-a oprit și, astfel, a fost impiedicată o posibilă tragedie. 

Șoferul a simțit că i se face rău și a luat piciorul de pe accelerație. Astfel, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului. 

Conducătorul auto a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Acesta a suferit o scădere a tensiunii arteriale, potrivit medicilor. În scurt timp, șoferul și-a revenit, potrivit larena.it.

(w670) sursa: lar

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel