Român de 77 de ani, agresat, legat de mâini și picioare de cinci bărbați cu cagule. Atacatorii l-au lăsat fără banii și mâncare

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Bandă de tâlhari: al patrulea complice a fost prins
Italia. Bandă de tâlhari: al patrulea complice a fost prins

Cinci bărbați mascați au legat de mâini și de picioare un vârstnic, în locuința lui, și i-au furat bani și mâncarea, într-o localitate din județul Timiș, potrivit Mediafax.

 

În noaptea de 30 spre 31 decembrie, cinci persoane necunoscute, cu fețele acoperite, au intrat în locuința unui bărbat, în vârstă de 77 de ani, din Brestovăț, l-au lovit și l-au legat de mâini și picioare, după care au furat 28.600 de lei, două motofierăstraie și 40 kg. de produse alimentare, anunță Poliția Timiș.

Polițiștii din Timiș au identificat apoi doi dintre suspecți, despre care existau informații că urmează să părăsească țara. În urma unei acțiuni de depistare a acestora și a unor percheziții, în prima zi a anului au fost găsiți în Timișoara doi bărbați, în vârstă de 31 și 32 de ani, suspecți.

La percheziții au fost găsite două motofierestraie, o parte din produsele alimentare și 3.600 de lei. Cei doi au fost duși în arestul IPJ Timiș, iar pe 2 ianuarie au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Marți, polițiștii i-au prins și pe ceilalți trei suspecți, în Timișoara. Cei trei bărbați, de 22, 42 și 51 de ani, au fost reținuți, pentru 24 de ore și urmează să fie introduși în arestul IPJ Timiș, iar miercuri vor fi prezentați magistraților.

Un caz asemănător a avut loc anul trecu, în luna noiembrie, în Dolj, unde o bătrână a fost violată și tâlhărită de un tânăr consătean.

 

Bătrână violată și tâlhărită de un tânăr în județul Dolj. Agresorul a fost arestat preventiv

 

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Rojişte, județul Dolj, a fost arestat preventiv după ce ar fi violat şi tâlhărit o bătrână care are 87 de ani.

Conform poliţiştilor, tânărul a intrat peste bătrână,  forţând-o să întrețină raporturi sexuale. De asemenea, acesteia i-ar fi fost furată suma de 130 de lei. Tânărul a fost identificat de poliţişti şi condus la sediul poliţiei pentru audieri.

Ulterior, el a fost reţinut pentru 24 de ore. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70 %, fiind predat persoanei vătămate. Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Craiova, care a dispus arestare preventivă a acestuia pentru 30 de zile, relatează expresspress.ro.

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel