Cerșetor român, umilit și bătut cu bâtele de trei copii: L-au fugărit dezbrăcat pe stradă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
tion.ro
tion.ro

Scene incredibile, în noaptea de Ajun, în Piața Doina din Timișoara. Trei copii au fost filmați în timp ce băteau un om al străzii care dormea între tarabele comercianților.

Bărbatul era dezbrăcat complet, fugea pe stradă să scape, și a fost bătut de trei ori în aceeași noapte.

Omul străzii este cunoscut de comercianți și oamenii care locuiesc în apropierea pieței Doina. El doarme de mai mult timp între tarabele vânzătorilor.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 3, a fost atacat pentru prima dată de trei copii. Minorii l-au lovit cu bâtele și l-au fugărit prin piață și pe stradă, în timp ce bărbatul era complet dezbrăcat. Toată scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere montate în piață. Bătăușii au fugit după ce oamenii care locuiesc în zonă au intervenit pentru a-l apăra pe bărbat, potrivit Tion.ro.

Cerșetor român, umilit și bătut cu bâtele de trei copii

 

Nu l-au lăsat însă în pace, iar în jurul orei 4 s-au reîntors. Bărbatul a fost lovit încă o tură cu parii și a scăpat din nou din mâinile agresorilor cu ajutorul vecinilor. Minorii au reușit să fugă și de această dată, întorcându-se să îl bată omul străzii în jurul orei 7 dimineața. L-au agresat pentru a treia oară și l-au lăsat în pace până în ziua de Crăciun. Când au revenit în piață, comercianții din zonă i-au gonit și l-au apărat pe omul străzii.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, are nasul rupt și a fost lovit puternic în zona superioară a corpului. Din primele informații, acesta pare să aibă probleme psihice. Cei care au asistat la toată scena spun că vor sesiza polițiștii despre bătaia încasată de omul străzii. Nu îi cunosc pe copii, însă bănuiesc că cei trei locuiesc undeva în zona Căii Șagului.

În urma articolului publicat de Tion, polițiștii timișoreni s-au sesizat din oficiu. Oamenii legii încearcă acum să dea de urma celor trei copii.

„În urma unui articol apărut în presa locală cu privire la faptul că 3 copii ar fi agresat o persoană fără adăpost, la data de 27 decembrie a.c., polițiștii timișeni s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de «lovire sau alte violențe». În acest sens, se fac cercetări în vederea identificării persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș pentru Tion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel