Român căutat după ce a comis 26 de infracţiuni în Luxemburg. Autorităţile l-au prins la vamă

Andreea Cosma |
Data publicării:

Un bărbat dat în urmărire pentru comiterea a 26 de infracţiuni comise în Luxemburg a fost prins în vama Halmeu, în timp ce încerca să intre din Ucraina în România, informează un comunicat de presă transmis vineri de către Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei.

Astfel, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Halmeu au identificat şi predat reprezentanţilor IPJ Satu Mare un bărbat cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, căutat de autorităţile din Luxemburg pentru săvârşirea a 26 de infracţiuni, în anul 2019.

"În Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, judeţul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un bărbat cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, în vârstă de 37 de ani. La verificări, poliţiştii de frontieră au constatat că acesta este căutat de autorităţile din Luxemburg, pe numele lui fiind emis, în 09 aprilie 2020, un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii, infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice şi infracţiuni contra persoanei. Bărbatul a săvârşit 26 de infracţiuni pe teritoriul Luxemburgului, în decursul anului 2019", precizează sursa citată.

Bărbatul a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel