Român căutat de Interpol, depistat în Spania: Și-a înjunghiat prietenul lângă inimă, apoi a fugit și și-a luat altă identitate (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Agenți ai Poliției Naționale, într-o operațiune comună cu Poliția Română, au arestat în localitatea madrilenă Alcorcón, un fugar care avea un mandat european de arestare emis de autoritățile române pentru tentativă de omor, după ce și-a înjunghiat victima în piept în timpul unei bătăi.

Fugarul, considerat foarte violent, se ascundea în Spania sub o identitate falsă. Faptele pentru care a fost dat în urmărire au avut loc în 2005, când, după ce a băut câteva pahare, a început o bătaie cu o altă persoană, pe care a înjunghiat-o în piept, aproape de inimă, într-un mod foarte violent.

Datorită acestei identități false, fugarul a trebuit să confirme dacă afilierea pe care a folosit-o era cu adevărat asociată cu a sa. În cadrul acestui proces, autoritățile române au fost rugate să coopereze pentru a furniza noi fotografii ale fugarului.

Român căutat de Interpol, depistat în Spania

 

În urma diverselor măsuri de investigație efectuate de agenți ai celor două organisme, a fost cunoscută posibila adresă a fugarului, situată în Alcorcón. În acel moment, au fost instalate diverse dispozitive de supraveghere discretă, care au confirmat că fugarul locuia la adresa respectivă, deși aspectul său era foarte diferit de descrierea fotografică disponibilă.

În urma verificării acestor informații, a fost declanșată o nouă operațiune de supraveghere în apropierea locuinței, în coordonare între Poliția Națională și Poliția Română, cu participarea a doi ofițeri din cadrul Poliției Române. Ca urmare, fugarul a fost arestat și ulterior adus în fața unui judecător. În momentul arestării, acesta avea asupra sa o carte de identitate românească pe numele unei alte persoane.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel