Tragedie evitată la limită într-o biserică din Italia: Un român a intrat cu o butelie de gaz și o brichetă în timpul slujbei, amenințând că va arunca totul în aer

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Panică într-o biserică din Italia. Un român a intrat cu o butelie de gaz în timpul slujbei, amenințând că va arunca totul în aer. Sursa foto: freepik.com
Panică într-o biserică din Italia. Un român a intrat cu o butelie de gaz în timpul slujbei, amenințând că va arunca totul în aer. Sursa foto: freepik.com

Un român din Italia a fost arestat de carabinierii de la postul local Valmontone, după ce i-a amenințat cu moartea pe enoriașii unei biserici.

Aflat într-o stare avansată de ebrietate, bărbatul a intrat biserica „Santa Maria Maggiore” din Piazza Pilozzi, cu o butelie de gaz și o brichetă cu flacăra aprinsă.

În acel moment, avea loc slujba religioasă și în lăcașul de cult era prezenți numeroși credincioși. Românul i-a amenințat pe cei prezenți că va arunca biserica în aer.

Românul l-a insultat și amenințat pe preot, deoarece acesta nu a vrut să-i dea bani, relatează radioromacapitale.it.

Intervenția în timp util a carabinierilor de la postului local Valmontone, alertați de diferitele rapoarte primite la 112, a făcut posibilă reținerea bărbatului de 35 de ani.

La vederea agenților, românul a încercat să fugă, însă a fost prins imediat.

După ce au confiscat bricheta și butelia de gaz, polițiștii l-au dus pe bărbat la închisoarea din Velletri și l-au pus la dispoziție Autorității Judiciare.

 

------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel