Român, atacat cu un topor de mai mulți indivizi, care au intrat peste el în casă. Trei persoane au fost arestate

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Român, atacat cu un topor de mai mulți indivizi, care au intrat peste el în casă. Victima, dusă urgent la spital
Român, atacat cu un topor de mai mulți indivizi, care au intrat peste el în casă. Victima, dusă urgent la spital

Tentativă de omor în orașul Săcele, din județul Brașov. Un bărbat a fost rănit grav, de mai mulți indivizi care au intrat în locuință și l-au atacat cu un topor.

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă seara, după o confruntare într-un cartier din Săcele. Pentru aplanarea conflictului a fost nevoie de intervenţia unor echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul de Acţiuni Speciale.

Incidentul a avut loc în jurul orei 20:00, când a fost anunțat la 112 un conflict între mai multe persoane. Altercația ar fi pornit după ce mai multe persoane ar fi intrat peste un bărbat în casă și l-ar fi lovit în cap cu toporul.

În scurt timp, la faţa locului au ajuns echipaje de poliţie, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, precum şi jandarmi, care au luat primele măsuri de restabilire a ordinii şi liniştii publice. Bărbatul agresat a fost transportat de urgență la spital. În urma incidentului au existat și alte victime, care au primit îngrijiri medicale la fața locului. Polițiștii cercetează acum cauzele care au dus la producerea tentativei de omor.

O altă crimă a avut loc în  Brașov, la sfârșitul lunii octombrie, unde un bărbat de 64 de ani și-a mutilat soția, după care a omorât-o lovind-o în zona capului cu un topor. 

 

Româncă, ucisă și mutilată de concubin, în Brașov. Orbit de gelozie, bărbatul a tăiat-o, fără milă, cu toporul

 

Un bărbat de 64 de ani este acuzat că și-a mutilat soția, după care a omorât-o lovind-o în zona capului cu un topor. Atacul oribil s-ar fi produs, duminică, în timpul unei crize de gelozie, la Cincu, în județul Brașov.

O crimă înfiorătoare a îngrozit, duminică, o comuna din județul Braşov, după ce un bărbat şi-a ucis şi mutilat concubina cu care locuia în aceeaşi casă. Ultima cearta între cei doi a izbucnit în miezul nopții, moment în care femeia, de 67 de ani, a fost ucisă în bătaie.

Gelozia şi certurile zilnice au stat la baza acestei fapte de cruzime, spun vecinii. Bărbatul care era la a treia femeie cu care trăia şi la fel le bătea și pe celelalte, spun vecinii. În sat era un om respectuos, nu se certa cu nimeni, dar în ultimul timp devenise violent.  "E ceva chiar de groază. Începuse demult să o ia razna şi lua medicamente. O bătea şi pe prima lui soţie. După ce a omorât-o i-a tăiat urechile, ca să îi ia cerce", spune o localnică. Echipa operativă constituită din criminaliști și investigatori a prelevat probe și a efectuat cercetarea la fața locului sub coordonarea procurorului de caz. Bărbatul a fost reținut de polițiști și introdus în arestul IPJ Brașov pentru 24 de ore, iar instanța a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile. Criminalul riscă până la 20 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel