Cristian, un tânăr român, a fost ucis în Anglia. Familia este sfâșiată de durere: "Te strigăm zi și noapte...? Băiatul tatii, unde ești?"

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Cristian, un tânăr român, a fost ucis în Anglia. Familia este sfâșiată de durere Vino acasă, băiatul tatii!
Cristian, un tânăr român, a fost ucis în Anglia. Familia este sfâșiată de durere Vino acasă, băiatul tatii!

Identitatea tânărului ucis în 8 noiembrie, într-o casă din orașul Harlow a fost dezvăluită de poliția din Essex, comitat aflat în estul Angliei. Este vorba despre Cristian-Marin Pătru, un român în vârstă de 24 de ani.

Tânărul a fost găsit mort la o adresă din The Hides, luni, 8 noiembrie, în jurul orei 17.40. Trei indivizi au fost prezentați instanței din Colchester, fiind acuzați de uciderea băiatului, anunță un comunicat al poliției din Essex. Este vorba despre Jaden Drake, în vârstă de 23 de ani, din Maclean Road, Bournemouth, Fraser Chung, din Tudor Avenue, Cheshunt, și Igors Anderson, din Tickenhall Drive, Harlow – ambii în vârstă de 18 ani, potrivit BBC News.

Tatăl lui Cristian își strigă durerea, aproape în fiecare zi, prin mesaje sfâșietoare postate pe Facebook, scrie observatornews.ro.

"Băiatul tatii nu știu unde să te strig, unde să te caut! Sufletul îmi plânge! Vino acasă Cristinel! Vino și dă-ne puterea și energia pe care o aveai întotdeauna! Vino și alină durerea ce s-a cuibărit în sufletele noastre!"

 

"Te căutăm și te strigăm fără încetare. Hai lângă mami și tati tău....."

 

"Cristinel băiatul tatii, a mai trecut o zi, încă o zi fără să-ți putem auzi glasul, fără să îți vedem zâmbetul. A mai trecut o zi cu durere in sufletele noastre. A mai trecut o zi de când soarele nu mai răsare și apune pentru noi. Te strigăm zi și noapte...unde te putem afla? Băiatul tatii, unde ești?".

"Kristymin, vino acasă băiatul tatii! Suntem cu sufletele pustii și nu ne găsim locul! Te căutăm și te strigăm fără încetare. Hai lângă mami și tati tău, să ne jucăm cum obișnuiam odată!".

"Băiatul tatii!!! Te strig în noapte dar nu mă auzi! Te-am strigat in zori sperând că în liniștea lor mă vei auzi, dar tot nu m-ai auzit. Glasul meu nu mai poate fi auzit de tine, indiferent cât de tare aș striga!!! Durerea din suflet crește cu atât mai mult cu cât puterea glasului meu scade. Răspunde băiatul tatii, alină-mi durerea ce îmi sfâșie sufletul, oprește-mi lacrimile ! Kristymin, băiatul meu, unde ești?!?".

"Băiatul lui tati, leuțul meu, Kristymin, de ce nu ne suni? Spune-mi ce faci? Cum ești? Nu ne mai lăsa să te căutăm, să te strigăm în noapte! Vino la tati, fă să fie cum eram până acum o săptămână! Umple-mi din nou sufletul cu veselia și energia ta! Hai la tati și la mami! Hai acasă la Daria!".

Oamenii legii au lansat un apel public prin care îi roagă pe cei care au văzut ceva sau dețin înregistrări care au legătură cu acest incident să se adreseze poliției. "Vrem în special să vorbim cu oricine era zonă între orele 15:00 și 18:30 sau are filmări din acel interval", au mai precizat reprezentanții Poliției din Essex.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel