Spania. Român condamnat pentru pedofilie, ASASINAT într-un penitenciar de lângă Barcelona

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un deținut român a fost ucis cu sânge rece într-un penitenciar din Spania. Asasinul său l-a înjunghiat de mai multe ori folosind un cuțit artizanal.  

Un român în vârstă de 32 de ani a fost asasinat, marți, 13 octombrie, în curtea unui penitenciar din Spania. El a fost înjunghiat de mai multe ori de un alt deținut, de naționalitate spaniolă, condamnat pentru crimă.

Potrivit publicației larazon.es, românul era încarcerat în penitenciarul de maximă siguranță din Sant Esteve Sesrovires, în apropiere de Barcelona.

De ce a fost ucis românul? Polițiștii au o ipoteză 

 

Potrivit uneia dintre ipoteze, el a fost ucis tocmai pentru motivul pentru care ispășea o condamnare, fiind închis pentru că ar fi violat și bătut mai multe fete minore. Este știut faptul că deținuții care comit astfel de infracțiuni au viață foarte grea după gratii.

Ancheta efectuată de reprezentanții închisorii a scos la iveală că asasinul și-a plănuit crima de mai mult timp. Marți, spaniolul ar fi știut că urmează să ajungă în aceeași curte cu victima sa. În jurul prânzului, a ieșit în curte înarmat cu un cuțit artizanal și l-a înjunghiat pe român de mai multe ori, în special în inimă și în cap.

Românul a murit din cauza hemoragiei masive. Criminalul a fost încătușat și trecut în izolare.

detinut roman asasinat spania

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel