Român, acuzat de violul unor minore: „Sunt un nenorocit, dar ea mi-a luat mințile!”

Georgiana Dragomir |
Data publicării:

Laurențiu Maronidis, afaceristul din Târgu-Jiu, acuzat că a drogat şi a exploatat mai multe  minore la ştrandul pe care îl deţine în oraş, rămâne în arest. Mai mult decât atât, el ar putea plăti bani grei victimelor pentru abuzurile la care au fost supuse.

Una dintre victimele abuzate și drogate de milionarul Maronidis trece prin clipe grele, transmite Antena 3. A încercat să se sinucidă de două ori și face consiliere psihologică.

Laurenţiu Maronidis a spus procurorilor și rudelor victimei că a fost provocat de minora de 16 ani, din acest motiv  abuzat-o sexual : "Sunt un nenorocit, am abuzat de ea, dar ea mi-a luat minţile", a spus Monidis, citat de sursa precizată.

Afaceristul, în vârstă de 48 de ani, a solcitat arestul la domiciliu, dar nu i-a fost acceptată solicitarea. Va rămâne după gratii, până când procurorii vor finaliza ancheta penală. Una dintre victimele lui, s-a atomutilat și este permanent supravegheată, pentru a nu face un gest extrem.

Tot mai multe minore cad în capcana abuzatorilor. Ulterior, ajung victime ale marilor rețele de prostituție 

 

Un alt caz prin care doi frați români puneau viața mai multor fete în pericol este cel numit generic „Săndulache”.  Calvarul fetelor care aujungeau să se prostitueze la cererea fraților Săndulache a fost pedepsit. Cei doi frați sunt condamnați la 53 de ani de ani c închisoare(până la sfârșitul vieții), au de plată  500 000 de euro amendă penală și 285 000 de euro daune morale către victimele prostituției. Însă, această pedeapsă pe care presa din Spania a catalogat-o „cea mai dură pentru un proxenet” va produce efecte. Cei doi vor executa pedeapsă, nu vor mai fi extrădați, deoarece s-a încheiat cercetarea penală în România.

Chinurile la care erau fetele supuse dunt greu de descris în cuvinte. Acestea erau forțate să se prostitueze într-un club, iar toți banii încasați din această activitate erau încasați de ei. Unele dintre victime au povestit procurorilor că au rămas însărcinate, dar au fost obligate să facă avort.

Prejudiciul estimat de procurori doar din prostituție depășește 1,5 milioane de euro, dar cei doi frați sunt suspecți și de spălare de bani, trafic de droguri.

Toată activitatea infracțională se desfășura într-un club de noapte din Spania. Multe dintre victimele acestei rețele infracționale primesc consiliere psihologică, menționează presa iberică.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel