Românii care au îngrozit Spania nu mai scapă de arest. Frații Săndulache au primit cea mai grea pedeapsă pentru proxenetism

Georgiana Dragomir |
Data actualizării: | Data publicării:
Poliția din Spania a destructurat cea mai temetută rețea de proxenetism
Poliția din Spania a destructurat cea mai temetută rețea de proxenetism

Doi membri ai celei mai  temute grupări de proxeneți din România au fost arestați, marți seara. Cei doi au acționat în Spania și au fost arestați  în baza  unor mandate europene de arestare emise de autoritățile judiciare spaniole .

Poliția spaniolă a reușit să destructureze cea mai extinsă și temută grupare de proxeneți din România care acționa și pe teritoriul Spaniei. În cursul serii de marți, 19 octombrie, ultimii membri ai acestei rețele au fost arestați în baza unor mandate europene, emise de autoritățile spaniole.

În Spania, cei doi au mai fost   judecați pentru participare la o grupare infracțională și proxenetism. Potrivit procurorilor spaniolo,  Leonardo Vasilică Săndulache și Ionuț Săndulache s-au ocupat de recrutarea unor românce  cu vârsta cuprinsă între 18 și 20 an, atât din România cât și de pe teritoriul Spaniei în scopul practicării prostituției. Tinerele erau convinse prin metoda lover-boy sau erau ademenite cu un loc de muncă bine plătit și o viață mai bună pentru ele și familia lor.

 

Doi români, spaima Spaniei. Au fost condamnați la 53 de ani de închisoare și  primit amendă de 500 000 de euro 

 

Într-un final, calvarul fetelor care aujungeau să se prostitueze la cererea fraților Săndulache a fost pedepsit. Cei doi frați sunt condamnați la 53 de ani de ani c închisoare(până la sfârșitul vieții), au de plată  500 000 de euro amendă penală și 285 000 de euro daune morale către victimele prostituției. Însă, această pedeapsă pe care presa din Spania a catalogat-o „cea mai dură pentru un proxenet” va produce efecte. Cei doi vor executa pedeapsă, nu vor mai fi extrădați, deoarece s-a încheiat cercetarea penală în România.

Chinurile la care erau fetele supuse dunt greu de descris în cuvinte. Acestea erau forțate să se prostitueze într-un club, iar toți banii încasați din această activitate erau încasați de ei. Unele dintre victime au povestit procurorilor că au rămas însărcinate, dar au fost obligate să facă avort.

Prejudiciul estimat de procurori doar din prostituție depășește 1,5 milioane de euro, dar cei doi frați sunt suspecți și de spălare de bani, trafic de droguri.

Toată activitatea infracțională se desfășura într-un club de noapte din Spania. Multe dintre victimele acestei rețele infracționale primesc consiliere psihologică, menționează presa iberică.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel