Robert Negoiță, candidatură oficială la Sectorul 3. Ciolacu: ”Nu l-am văzut la televizor să explice că nu se poate, ca Nicușor și Clotilde” 

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
 Marcel Ciolacu (sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea)
Marcel Ciolacu (sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Marcel Ciolacu a ținut un discurs prin care îl laudă pe Robert Negoiță pentru realizările sale ca primar al Sectorului 3.

Marcel Ciolacu a fost prezent la evenimentul de lansare a candidaturii primarului Sectorului 3, Robert Negoiță. Într-un discurs, Ciolacu l-a lăudat pe Negoiță și a subliniat importanța unei colaborări strânse între cele două partide politice principale, Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal, pentru a asigura stabilitatea și progresul în București.

„Cred că era normal să începem la unul dintre cele trei sectoare, la Sectorul 3, Sectorul 4 ori la Sectorul 6. Normal că Robert ca de fiecare dată își complică singur existența. S-a operat alaltăieri, astăzi ne-a organizat pe toți în această sală și mâine e și ziua lui de naștere.

Cele trei sectoare au trei primari pe care eu nu i-am văzut niciodată la televizor să explice că nu se poate, cum am văzut-o pe doamna Clotilde sau pe Nicușor, explicând încontinuu de ce nu s-a putut, de ce nu au realizări. 

Citește și: Negoiță se ceartă iar cu Nicușor Dan. Mărul discordiei este un banner pus de Negoiță și atribuit primarului general

”București și România are nevoie de o forță unită între cele două partide, Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal, pentru construcții și stabilitate politică. Bucureștiul are nevoie de o stabilitate în consiliul general și în consiliile de sector de primari. S-au săturat românii și bucureștenii de explicații că nu se poate. Ne-am săturat de scandal. Este momentul să ne asumăm împreună o nouă cale, o nouă viziune de construcții. De aceea, în București e nevoie de un om care să se ridice la nivelul capitalei României.” 

---------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel