Negoiță se ceartă iar cu Nicușor Dan. Mărul discordiei este un banner pus de Negoiță și atribuit primarului general

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Robert Negoiță și Nicușor Dan se ceartă acum pe demolarea țevilor dintr-o zonă nouă a Sectorului 3.

Într-un nou episod al tensiunilor dintre Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, și Primarul General al Bucureștiului, Nicușor Dan, disputa a ajuns la nivelul infrastructurii termice din zona Victor Brauner. Subiectul de dispută îl constituie planurile lui Negoiță de a demola țevile exterioare de termoficare, iar Nicușor Dan refuză să acorde avizele necesare pentru această intervenție.

Robert Negoiță ar vrea să lățească trotuarele din zona străzii Victor Brauner, dar este împiedicat de țevile exterioare care ocupă o mare parte din aceste trotuare. Deși a făcut numeroase solicităi către Nicușor Dan, acestea nu a vrut să-și dea acordul pentru demolarea lor. 

Robert Negoita a decis să amplaseze un banner imens pe țevile respective: 

"Aceste țevi nu folosesc la nimic. Le păstrăm doar pentru designul zonei. Cu responsabilitate și competență, semnat Nicusor Dan." 

1. -imagine fara descriere- (nicuosr-dan_63032600.jpg)

Se pare că un astfel de banner a mai fost pus de Robert Negoiță și în trecut, care a fost îndepărtat la scurt timp de Aministrația Străzilor, instituție subordonată Primăriei Generale, deci în mod direct lui Nicușor Dan.

"Dacă mai veniți să dați jos bannerele, nu veniți doar cu foarfeca, veniți și cu flexul, poate le dați jos cu tot cu țevi," a spus Robert Negoiță. 

Nu este primul episod de ceartă între Nicușor Dan și primarul Sectorului 3. Cel din urmă este supărat pe primarul Capitalei pentru că nu-i dă avizele necesare pentru a construi pasaje rutiere în zonele aglomerate din Sector. 

Un alt episod de notorietate a fost amplasarea de palmieri în zona Unirii și înlocuirea pavelelor. La scurt timp, Nicușor Dan a dat ordin ca palmierii să fie îndepărtați, iar pentru că Negoiță a înlocuit și pavelele i s-a dat amendă și a fost pus să aducă zona la starea inițială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel