Rețeta rapidă și ușoară de fursecuri cu fulgi de ovăz. Crocante, gustoase, sănătoase!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Rețeta rapidă și ușoară de fursecuri cu fulgi de ovăz. Crocante, gustoase, sănătoase!
Rețeta rapidă și ușoară de fursecuri cu fulgi de ovăz. Crocante, gustoase, sănătoase!

Aceste fursecuri ușoare și rapide cu fulgi de ovăz pe care le prezentăm sunt foarte delicioase și pot fi savurate însoțite de o ciocolată caldă sau o cafea. Această rețetă este ideală pentru persoanele cărora le plac fulgii de ovăz la fel de mult ca nouă și care, la rândul lor, caută gustări sănătoase și de casă, deoarece cantitatea de zahăr folosită este minimă și, în plus, oferim alternative mai sănătoase.

Dacă nu ai foarte mult timp la dispoziție și vrei să pregătești un desert simplu și delicios pentru micul dejun sau gustare, încearcă această rețetă ușor de făcut de fursecuri cu fulgi de ovăz. Descoperă cum să faci fursecuri cu fulgi de ovăz rapid și ușor.

Arepas din porumb. Cea mai delicioasă gustare, din ingrediente deloc costisitoare. Cu efort minim, vei pregăti o bunătate ce va stârni o avalanșă de laude!

 

Fursecuri cu fulgi de ovăz - Ingrediente

 

- 120 de grame de fulgi de ovăz

- 40 de grame de făină (grâu sau fulgi de ovăz)

- 40 de grame de zahăr (brun sau alb)

- 1 ou

- 60 de mililitri de ulei de floarea soarelui

- 1 linguriță praf de copt

- 1 linguriță scorțișoară măcinată

- 1 praf de sare.

Quesitos, triunghiuri delicioase din brânză. Cele mai bune pe care le-ați gustat vreodată. Aroma și textura vă vor surprinde

 

Cum se prepară fursecurile cu fulgi de ovăz rapid și ușor

 

Amestecă toate ingredientele într-un bol pentru a forma o pastă. Dacă ai un robot mixer, mult mai bine, dar dacă nu, poți amesteca cu o spatulă. Puteți folosi zahăr alb, zahăr brun sau panela. În ceea ce privește făina, poate fi grâu sau din fulgi de ovăz. 

Tapetați tava de cuptor cu hârtie de copt și formați fursecurile cu fulgi de ovăz făcând bile mici cu mâinile și apoi turtindu-le. Pentru prăjiturile crocante cu fulgi de ovăz, trucul este să nu le faci prea groase.

Cu cuptorul preincalzit la 200 ºC cu încălzire sus și jos și cu funcția de ventilator (dacă aveți una), coaceți fursecurile cu fulgi de ovăz aproximativ 10 minute sau până sunt aurii. Ar trebui să fie ușor prăjite, nu prea mult.

După acest timp, lăsați fursecurile cu fulgi de ovăz să se răcească și depozitați-le într-o cutie închisă sau borcan pentru a le păstra crocante. Ele rezistă până la trei zile! După cum puteți vedea, aceasta este o rețetă de fursecuri cu fulgi de ovăz ușor de făcut, ideală pentru copii și adulți deoarece sunt super rapide și foarte sănătoase (mai ales dacă folosiți zahăr brun sau panela).

A cucerit milioane de gospodine: Cel mai bun aluat pentru gogoși. Rețeta pas cu pas ca să îți iasă pufoase. Noteaz-o acum!

 

Alte rețete de fursecuri cu fulgi de ovăz

 

Acum că știi să faci fursecuri ușoare și rapide cu fulgi de ovăz poți să încerci și alte variante cu ingrediente diferite cum ar fi cu banane, fructe uscate sau cu ciocolată.

Toate aceste fursecuri cu fulgi de ovăz pot fi făcute cu copiii, așa că nu ezitați să începeți să gătiți cu ei pentru a vă distra împreună.

Poftă bună!

Chipsuri din dovlecel. Uită de tradiționalele chipsuri de cartofi. Cele mai bune sfaturi ca să îți iasă crocanți și delicioși

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel