Reprezentanţa Comisiei Europene, REACȚIE după anunțul lui Dragnea privind Vitamina D

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Reprezentanţa Comisiei Europene la Bucureşti a postat fragmente dintr-un studiu privind vitamina D, după ce liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat un program prin care vitamina să fie acordată gratuit copiilor.

Conform studiului, în special iarna sunt recomandate alimente bogate în vitamina D şi sunt necesare cercetări privind nutriţia în grupurile de populaţie vulnerabile, pentru a face recomandări privind nutriţia.

Citește și Florin Călinescu l-a DESFIINȚAT pe Dragnea, în scandalul „Vitamina D": „Ești maximus. Prostus Maximus"

„Cercetătorii recomandă o alimentație bogată în vitamina D, mai ales în lunile de iarna, care să includă produse precum ouă, pește gras și ciuperci, arată un studiu finanțat de Uniunea Europeană și publicat în anul 2017.

"Trebuie să desfășurăm cercetări privind nutriția în grupurile de populație vulnerabile, pentru a dezvolta recomandări specifice etapei de viață pentru aportul de nutrienți", declara coordonatorul de proiect Mairead Kiely cu privire la direcțiile viitoare de cercetare”, scrie reprezentanţa Comisiei Europene la Bucureşti pe Facebook.

Citește și REACȚIA dură a MEDICILOR după ce Dragnea a promis vitamine copiilor

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică, după şedinţa Comitetului Executiv al partidului, că vrea reducerea bugetelor serviciilor de informaţii şi finanţarea unui program prin care să fie acordată gratuit vitamina D copiilor, iar dacă nu face Guvernul această reducere, o va face Parlamentul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel