Florin Călinescu l-a DESFIINȚAT pe Dragnea, în scandalul „Vitamina D”: „Ești maximus. Prostus Maximus”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Florin Călinescu a reaționat după declarația președintelul PSD Liviu Dragnea în care promite suplimentul de vitamina D, care ar urma să fie oferit de stat.

„Dragi guvernanti, adica livulica, e clar ca treaba cu suta de km. de autostrada, promisa pana de revelionu' trecut, e bulsit ca toata guvernarea ta.

Ba, da' cand vii azi si bagi chestia ca trebuie sa tai niste maruntis, pe care tot tu l-ai proptit in buget, ca sa dai vitamina D copiilor, esti maximus. Prostus Maximus. De fapt, Ticalosus Maximus. Baaa, vitamina aia se asimileaza 90 la suta din statul la soare.

Restu', e hotia unor firme care fac pastile. Cateva procente le mai halim din oua si alte alea.

Esti praf.

Saptamana care vine, ma obligi sa fac un live. Desigur, vine vorba si de ailalti...”, a scris Florin Călinescu pe Facebook.

Citește și REACȚIA dură a MEDICILOR după ce Dragnea a promis vitamine copiilor

Reacția vine după ce Liviu Dragnea a declarat: „I-am rugat să analizeze sumele alocate serviciilor secrete. Cred că sume importante de aici pot fi realocate către sănătate, de exemplu. Eu mă gândesc la un program de acordare gratuită pentru toţi copiii din România de vitamina D, este tot un program de siguranţă naţională, program pentru diabet şi doamna prim-ministru împreună cu domnul ministru au spus că vor analiza dacă pot face în Guvern această modificare, dacă nu, eu sigur o s-o fac la Parlament, cu amendamente".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel