Reacția ambasadei Rusiei, după ce o mașina în gardul misiunii diplomatice: Act sub influența unei explozii de isterie anti-rusă  

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Reacția ambasadei Rusiei, după ce o mașina în gardul misiunii diplomatice  Act sub influența unei explozii de isterie anti-rusă
Reacția ambasadei Rusiei, după ce o mașina în gardul misiunii diplomatice Act sub influența unei explozii de isterie anti-rusă

Ambasada Rusiei afirmă că bărbatul, care a murit după ce a intrat cu mașina în gardul ambasadei „a comis acest act sub influența unei explozii de isterie anti-rusă în legătură cu o provocare regizata în orașul Bucea” și anunță că va face propria anchetă.

„Ambasada își exprimă profundele condoleanțe rudelor și prietenilor bărbatului care și-a dat foc în mașina după încercarea eșuată de a lovi porțile Ambasadei Rusiei în România. Trebuie să afirmăm cu regret că oricare ar fi motivele șoferului, nu există nicio îndoială că acesta a comis acest act sub influența unei explozii de isterie anti-rusă în legătură cu o provocare regizata în orașul Bucea”, arată Ambasada Rusiei în România într-un comunicat de presă.

Ambasada susține că la Bucea ucrainienii „au masacrat civilii”.  „În acest mic oraș ucrainean (Bucea - n.r.), nu departe de Kiev, abandonat de armata rusă în urma acordurilor încheiate la Istanbul pe 30 martie, naționaliștii ucraineni au masacrat civili, punând vina pe personalul militar rus. De fapt, persoana respectivă a devenit victima unei propagande militare nestăpânite a regizorilor neo-naziști aflați la putere la Kiev și a patronilor lor occidentali, care, fără să aștepte rezultatele unei examinări medico-legale și ale mărturiei martorilor oculari, au lansat o campanie împotriva Federației Ruse pe fundalul desfășurării operațiuni militare speciale în Ucraina. Imperiul minciunilor Occidentului colectiv necesită sacrificii sângeroase, tehnologia a fost elaborată de mult timp, atât în ​​Siria în cazul provocărilor Căștilor Albe, cât și în 2014, în timpul loviturii de stat din Ucraina („Suta Cerească” ).

În același timp, suntem convinși că „făcătorii de adevăr” din mass-media ucraineană și occidentală, blogosfera vor lăsa în mod tradițional în tăcere faptele dezvăluite de tortură a prizonierilor de război ruși, agresiune și crime brutale ale locuitorilor din Mariupol și alte orașe din Ucraina”, se mai menționează în comunicat. 

Citeste si. Alertă la Ambasada Rusiei la București. Un bărbat și-a dat foc, după ce a intrat cu mașina în gardul reprezentanței diplomatice

 

Comunicatul precizează că, în urma incidentului din fața Ambasadei Rusiei la București, niciunul dintre angajați sau din rândul forțelor de ordine române nu au fost răniți.

„La rândul nostru, îi subliniem și îi informăm pe cei care nu au posibilitatea de a primi informații obiective, aflându-se sub capota mainstreamului propagandei militare occidentale, că scopurile operațiunii militare speciale din Ucraina sunt: ​​1) protejarea populației a republicilor populare Donețk și Luhansk de la genocidul efectuat timp de 8 ani de către neonaziști ucraineni; 2) demilitarizarea Ucrainei, care a devenit un avanpost militar anti-rus al NATO, ameninţând securitatea naţională a ţării noastre; 3) denazificarea Ucrainei, unde Occidentul colectiv a tolerat în mod deliberat creșterea sentimentelor radicale de dreapta pentru a crea un proiect geopolitic „anti-Rusia”. Cea mai importantă prioritate, după cum a remarcat Comandantul Suprem Vladimir Putin, este evitarea victimelor civile prin toate mijloacele”, se arată în comunicatul Ambasadei Ruse la București.

Vezi si: Cine este bărbatul care s-a incendiat în fața Ambasadei Rusiei

Un șofer a intrat miercuri dimineața cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei la București. Mașina a luat foc, iar șoferul a murit.

       

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel