Război între trei români, în Germania: Acuzații de șantaj, împușcături și prostituție

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Curtea cu jurați din Offenbach a deschis dosarul în care trei români se acuză reciproc de șantaj, împușcături și prostituție. Acuzatul l-ar fi obligat pe un conațional să îi dea bani în mod regulat. În caz contrar, integritatea sa fizică era în pericol.

Judecătorul Manfred Beck îl întreabă pe acuzatul P. despre profesia sa. Musculosul de 41 de ani răspunde "bodyguard independent". Beck presupune că există cu siguranță o acalmie în această profesie din cauza pandemiei și îl întreabă pe P. dacă trăiește din meseria sa. Un interpret îi traduce în limba română. Inculpatul răspunde negativ.

Procurorul Isabelle Schad îl acuză pe bărbatul din Offenbach că l-a șantajat pe compatriotul său A. în 2016, pe care l-a amenințat că îi va rupe picioarele lui și partenerei sale dacă nu primește 500 de euro pe lună. În total, P. a extorcat 3.000 de euro.

Avocatul din oficiu Stefan Bonn a explicat că A. doar a inventat acest lucru. Contextul a fost un accident de circulație în care au fost implicați A. și S., de asemenea români.Toți trei se cunosc de la sala de sport și de la un pub frecventat în special de români.

Război între trei români, în Germania: Acuzații de șantaj, împușcături și prostituție

 

Povestea din 2017 sună alambicat: S. și A. sunt implicați într-un accident în februarie; A. se înfurie atât de tare încât îl împușcă pe S.. A. îi ceruse lui P. să depună mărturie la poliție că nu a tras asupra lui S.. Cu toate acestea, deoarece a refuzat să depună mărturie falsă, A. a povestit poliției povestea fictivă despre șantaj.

Judecătorul Beck a reținut din dosar că A. primise o pedeapsă cu suspendare de nouă luni din cauza accidentului de la Tribunalul Local din Bad Homburg. Martorul principal al acuzării, A., nu se prezintă, deși a fost citat și nu poate fi prezentat de poliție. 

Inculpatul P. declară, de asemenea, că prietena sa și partenera lui A. au fost, pentru o perioadă, colege într-un mare bordel din Friedrichsdorf. O polițistă mărturisește că, potrivit lui A., P. i-a cerut bani pentru a aranja acest loc de muncă și l-a amenințat că îi va ataca cu bătăușii organizați ai unui grup de rockeri. Procesul va fi continuat în curând.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel