Război în PNL. Lovitura decisivă pentru Ludovic Orban. Se convoacă BPN

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
rares bogdan declaratii vila lac
rares bogdan declaratii vila lac

Susținătorii premierului Florin Cîțu îl vor vota pe deputatul Dan Vîlceanu pentru funcția de ministru de Finanțe, a spus, în această seară, Rareș Bogdan, după întâlnirea liderilor din jurul lui Florin Cîțu, la Vila Lac.

Echipa lui Florin Cîţu s-a întâlnit, marţi seară, într-o şedinţă de urgenţă, la Vila Lac. Aici s-a decis o convocare a Biroului Politic Național, organismul de partid care alege miniștrii formațiunii. Este de așteptat ca liderul PNL Ludovic Orban să avanseze propriul candidat la șefia finanțelor.

Rareș Bogdan a declarat, marți seara, după întâlnirea liderilor din tabăra Cîțu, că, miercuri, Dan Vîlceanu va fi votat ministru al Finanțelor. ”E un om cu care Florin Cîțu poate lucra. El a dorit un singur lucru: un ministru al Finanțelor cu care să poată lucra. Cu Alexandru Nazare nu a putut lucra, din nefericire. Mâine îl vom valida, pe 22, data limită, vom avea ministru la Finanțe”, a spus Rareș Bogdan.

"Florin Cîțu este acel Mario Draghi. Toată lumea dorește să meargă coaliția. Ludovic Orban a fost rugat să convoace BPN. Florin Cîțu va cîștiga șefia partidului", a declarat europarlamentarul Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel