Răsturnare de situație în cazul Sofiei, fetița de doi din Iași: „A murit, cel mai probabil, prin înec”. Mama, suspectată de rudele tatălui, plecat în afară

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

S-a stabilit prima cauză a morții Sofiei! Din primele evaluări ale medicilor legiști, micuța în vârstă de aproximativ 2 ani din Iași și-ar fi găsit sfârșitul înecată. Rudele tatălui consideră însă ca mama fetiței ar fi vinovată de moartea micuței, după ce pe corpul acesteia s-a identificat și unele vânătăi mai vechi.

Medicii legiști au stabilit prima cauză care a dus la moartea tragică a Sofiei, fetița de 2 ani din Iași. În urma primelor evaluări, aceștia au hotărât că fetița a murit asfixiată, cel mai probabil prin înec. Trebuie precizat că, exact cum s-a bănuit de la început, legiștii au găsit pe trupul micuței mai multe vânătăi mai vechi. Pentru stabilirea exactă a cauzei decesului, specialiștii așteaptă rezultatele examenelor de laborator. Acestea vor arăta adevărul.

Vezi mai multe: Fetiță româncă de 2 ani, moartă în cadă, plină de vânătăi. Tatăl era plecat în străinătate: „Considerăm că sigur ea a ucis-o pe Sofia”

„Din primele investigații s-a stabilit că minora în vârstă de aproximativ 2 ani a murit cel mai probabil prin înec, diagnosticul fiind asfixiere. Pe trupul copilului s-au descoperit mai multe vânătăi vechi. Urmează ca examenele de laborator să stabilească cauza exactă a decesului celei mici”, au precizat reprezentanții Institutului de Medicină Legală (IML) din Iași, citează BZI.ro.

Familia tatălui, plecat în străinătate, o acuză pe mama Sofiei

 

Sofia locuia împreună cu Mădălina, mama sa în vârstă de 21 de ani, în satul Șorogari, comuna Aroneanu, județul Iași, deoarece părinții erau despărțiți. După separarea de Daniel, tatăl micuței, Mădălina și-a găsit alt bărbat, acesta având și el doi copii. În momentul în care părinții s-au despărțit, cei doi au hotărât ca Sofia să rămână cu mama sa, deoarece tatăl a plecat din țară.

Familia bărbatului știa că Mădălina este o persoană violentă și nu își dorea acest copil. Mătușile Sofiei au povestit că Mădălina a spus de nenumărate ori că acest copil i-a distrus viața, iar atunci când era bebeluș o trântea de pat dacă plângea. Acestea au susținut că, cel mai probabil, femeia, într-un moment de nervi, a ucis-o pe micuță, deoarece în ultima vreme au observat nenumărate răni pe trupul fetei când aceasta venea în vizită. Daniel, tatăl Sofiei, se întorsese recent în țară pentru a-și vizita fata. Din păcate, acesta nu s-a putut bucura de ea decât două zile.

Vezi și: Fetiță de nici doi ani, în comă la spital, după ce s-ar fi înecat în cadă. Mama copilei, suspectă: „Are coaste rupte, capul spart”

Potrivit spuselor mamei, fetiţa s-ar fi înecat în cadă, însă pe corpul micuţei au fost găsite răni mai vechi, aşa că a fost sesizată poliţia și s-a deschis o anchetă. În cauză, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași efectuează verificări pentru luarea măsurilor care se impun. În ciuda eforturilor făcute de medici, după două zile de spitalizare, fata a decedat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel