Răsturnare de situație în cazul care a șocat Italia atunci când Maria, de 9 ani, a fost găsită moartă și dezbrăcată într-o piscină

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Răsturnare de situație în ancheta privind moartea Mariei, fetița româncă de 9 ani care, în data de 19 iunie 2016, a fost găsită moartă, înecată în piscina unei stațiuni din San Salvatore Telesino (Benevento), Italia.

Potrivit ultimelor date ale procurorilor și carabinierilor, micuța Maria ar fi fost abandonată pe marginea piscinei fără ca tutorii ei să se îngrijoreze că fetița nu știe să înnoate sau că îi e frică de apă. 

Citește și O nouă autopsie în cazul care a ȘOCAT Italia atunci când fetița ROMÂNCĂ Maria a fost batjocorită şi înecată într-o piscină (VIDEO)

Se pare că procurorii au renunțat la acuzațiile de violență sexuală și crimă împotriva suspecților reținuți. Autoritățile susțin că este vorba doar de acuzația de omucidere deoarece suspecții nu ar fi respectat măsurile de securitate corespunzătoare pentru a evita accesul la piscină a micuței.

 

Patru suspecți

 

Actul semnat de procuror arata numele a patru persoane: Daniel C. (25 de ani), sora sa Maria Cristina (34 de ani), cuplul cu care statea copilul, Antonio R. (74 de ani), proprietarul complexului de cazare, și Daniela R, (40 de ani), ambii de la San Salvatore Telesino, reprezentant legal și șef al serviciului de prevenire a unității.

Citește și Italia. Răsturnare de situație în cazul Mariei, fetiţa româncă de 9 ani găsită moartă şi dezbrăcată în piscină

Infracțiunile contestate pentru Daniel si Maria Cristina C. sunt cele de abandon de copii.

 

Maria ar fi fost abandonată pe margine piscinei

 

Potrivit anchetatorilor, citați de stylo24.it, în seara tragediei, micuța Maria era cu Daniel ei la bordul unei mașini WV Polo cu care plecase să-și aducă sora de la Telese. Ar fi condus-o mai întai în afara stațiunii, apoi în zona piscinei, lăsând-o acolo, fără să se îngrijoreze că fetița nu poate înnota și că se teme de apă, în care s-ar fi scufundat, pierzându-și viața

Suspecții au acum 20 de zile la dispoziție pentru a mărturisi adevărul în fața procurorilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel