O nouă autopsie în cazul care a ȘOCAT Italia atunci când fetița ROMÂNCĂ Maria a fost batjocorită şi înecată într-o piscină (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

La trei ani de la moartea Mariei Ungureanu, fetiţa româncă batjocorită şi înecată într-o piscină din San Salvatore Telesino, Italia, anchetatorii au decis să efectueze o nouă autopsie.

Trupul micuţei Maria Ungureanu a fost exhumat pe 3 iulie 2019 pentru ca anchetatorii să facă o nouă autopsie în căutarea unor probe, anunță Observator.

Totuşi, rezultatele vor veni după aproximativ 60 de zile.

Printre suspecţii luaţi în considerare de poliţiştii italieni în acest caz nerezolvat de trei ani se numără inclusiv părinţii micuţei Maria, dar şi un prieten de familie, Daniel Ciocan, care este unul dintre ultimii oameni care au văzut-o în viaţă pe fetiţa în vârstă de 10 ani.

Totuşi, presa din Italia a arătat că anchetatorii au descoperit că Daniel Ciocan are un alibi puternic, el fiind în alt loc, confirmat de martori, în momentul în care Maria a fost ucisă.

 

Fetiţă româncă, batjocorită şi înecată într-o piscină, în Italia


Maria Ungureanu, fetiţa româncă în vârstă de 10 ani, a fost găsită moartă, pe 19 iunie 2016, în piscina unui restaurant din comuna San Salvatore Telesino, provincia Benevento.

Micuţa a fost găsită fără viaţă, în piscina restaurantului, dezbrăcată şi cu o mulţime de răni pe tot corpul, unele dintre ele fiind mai vechi.

Tocmai din cauza rănilor mai vechi, anchetatorii italieni i-au considerat suspecţi pe părinţi.

Cazul micuţei Maria Ungureanu a rămas deschis în tot acest timp, iar autorităţile italiene speră să obţină noi probe după noua autopsie efectuată în urmă cu 2 zile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel