Răsturnare de situație în cazul morții celor doi băieței. Primele concluzii ale medicilor legiști arată că nu strugurii i-ar fi ucis

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Răsturnare de situație în cazul morții celor doi frățiori din Iași. Primele concluzii ale medicilor legiști arată că nu strugurii pe care i-au mâncat vineri i-ar fi ucis pe băiețeii de trei an și un an și jumătate.

Doi frați de un an și jumătate și trei ani au murit sâmbătă, în comuna ieșeană Cornurile Caprei, inițial crezându-se că decesele au survenit după ce micuții ar fi mâncat struguri din curtea casei. Surse din anchetă dezvăluie însă că după primele rezultate ale autopsiilor, cauza morții micuților e alta.

Citește și Tatăl băiețeilor români morți, după ce au mâncat struguri stropiți, a aflat în Germania că s-au stins copiii lui pentru care muncea din greu

Medicii legiști au stabilit cauza deceselor ca fiind o intoxicație cu substanță toxică necunoscută, edem pulmonar și edem cerebral. În acest moment se fac teste pentru a se stabi cu exactitate despre ce substanță e vorba.

 

Prima ipoteză

 

Prima ipoteză pe care anchetatorii și medicii o iau în calcul este că e vorba despre un pesticid toxic de grad 1-2, pastile pentru șobolani. Potrivit unor surse, citate de Observator, necropsia a arătat că cei doi frățiori au murit intoxicați cu o substanță necunoscută. Intoxicația le-a provocat ambilor edem pulmonar și edem cerebral.

Citește și Tatăl băiețeilor români morți, după ce au mâncat struguri, s-a întors din Germania: „A încercat soţia să-i liniştească, i-a luat în braţe”

Aceleași surse dezvăluie că mama le-ar fi confirmat anchetatorilor că vineri, cu o zi înainte ca micuții să moară, ea ar fi pus prin casă pastile contra șobolanilor. E astfel posibil ca micuții să fii inhalat gazul emanat de aceste substanțe.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel