Rareș Bogdan, către USR-PLUS: "Nu vedeți pădurea de copaci? Râd și curcile!

Liviu Ludovic |
Data publicării:

"Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan critică opoziția USR PLUS privind probarea programului „Anghel Saligny”, despre care spune că este „urgență națională” și le transmite un mesaj partenerilor de coaliție: „Ce faceți, băieți?? Nu vedeți pădurea de copaci? Râd și curcile”.

"Am promis că modernizăm și reformăm România. Am promis investiții. Să nu uităm că oamenii au așteptări. Cum să ieși de la guvernare acum? Asta așteaptă românii, lipsa răspunderii guvernanților? Programul „Anghel Saligny” este vital pentru modernizarea României, cum să-l blochezi?? Îl rog pe domnul Dacian Cioloș să privească în viitorul imediat al unei eventuale ieșiri de la guvernare. Ce vor spune oamenii? A mai existat un moment când partenerii noștri au refuzat să guverneze, iar rezultatul a fost dificil pentru ei. Acum nu e loc de discuții, programul „Anghel Saligny” este URGENȚĂ NAȚIONALĂ!! Guvernul Cîțu va investi 50 de miliarde de lei în drumuri, gaze, apă și canalizare! 50 de miliarde pentru dezvoltare, oameni buni!! Lăsați porțiuni din țara asta în întuneric? O lăsați în noroi? Alungați alte milioane de români din țară??”, scrie pe Facebook Rareș Bogdan.

El spune că 57% dintre localități nu au canalizare, 29% dintre localități nu au apă curentă, 69% dintre localități nu au rețele de gaze naturale, iar 20.000 de kilometri de drumuri județene sunt nemodernizate.

„Ce faceți, băieți?? Nu vedeți pădurea de copaci? Râd și curcile! Nu e momentul să ne cântărim, trebuie să muncim! Sau nu știți cine a fost Anghel Saligny? A fost un pionier al științei construcțiilor, recunoscut la nivel mondial! Invențiile sale, soluții unice, funcționează pe toată planeta. Saligny nu e un pod, ci un simbol al modernizării! Programul pe care-l contestă partenerii noștri este primul de o asemenea amploare și are capacitatea de a reforma din temelii infrastructura României. Și e doar primul program de acest fel asumat la Florin Cîțu. Sau asta e problema?”, conchide Rareș Bogdan.

Miniștrii USR PLUS se vor retrage din Guvern dacă nu sunt respectate solicitările privind desființarea Secției speciale de investigare a magistraților și negocierea programului „Anghel Saligny”, a avertizat Dacian Cioloș, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel