Rareș Bogdan dă de pământ cu Dragnea, Dăncilă și miniștii din Guvern: „Ne vor ÎNGROPA”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Cel care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, Rareş Bogdan, a atacat vehement pe liderul PSD Liviu Dragnea, pe premierul Viorica Dăncilă, dar și pe unii miniștri din Guvern.

„Timpul PSD a expirat. Am văzut ieri ieșirile bolnave ale lui Liviu Dragnea, ale unui om care nu-și mai stăpânește... Culmea este că și cei din jurul său, sau susținătorii săi au luat comportamentul ăsta. Fraților, suntem la început de campanie! Nervii noștri sunt mult prea tari! Problema este că nervii românilor sunt întinși la maxim. 

Domnul Daea a uitat să ne spună la cormorani că are luciul de apă luat în concesiune. Cormoranii fac baie acum cu porcii. În afara țării ei nu sunt un partid. Ei reprezintă România. Doamna Dăncilă și toate prostiile pe care le face, le face premierul României, care ne reprezintă și pe noi. Chiar dacă noi zicem ”domnule, pe mine nu mă reprezintă”. Ok! E greu să le explici celor de la Bruxelles că doamna Dăncilă nu e premierul decât a unora care au pus-o acolo pentru a manevra și dânsa nu este capabilă săraca și face confuzie între mărar și pătrunjel. 

Că domnul Daea este un caz aproape patologic. Omul este pe altă planetă. E ministrul Agriculturii într-o țară membră a UE care conduce în momentul actual Europa. Domnul Daea! 

Că domnul „pamblică” a fost ministrul Învățământului. Sau domnul „plancarda”. Că oamenii ăștia au ajuns să fie rușinea României și a Europei.

Dacă ăștia mai stau la putere, ne vor îngropa fără ”pamblici””, a spus Rareș Bogdan.

 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel