Raed Arafat, DEZLĂNȚUIT: a publicat schimbul de mesaje cu Tolontan (VIDEO)

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Raed Arafat a îndemnat cetățenii să aibă încredere în continuare în pompieri și în echipajele din serviciile de urgență mai ales pentru că în acest moment, „alții nu avem". Șeful DSU a anunțat că își dă demisia doar dacă îi vor cere Guvernul sau premierul, potrivit Mediafax. 

"Astfel de situații și astfel de emoții le înțeleg până la o limită, dar clar sunt rezultatul unei manipulări care este foarte bine analizată și foarte bine studiată. Se dorește creșterea nivelului emoțional până în data de 30 și folosirea acestui lucru într-un sens sau altul, nu știu care este motivul, poate că asta este motivul. Oricum, cineva încearcă să crească la nivelul populației furia și nemulțumirea, să o îndrepte împotriva unor instituții și împotriva unor persoane", a spus Raed Arafat despre criticile din social media, într-un mesaj video postat pe Facebook.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență va pleca din funcție în momentul în care Guvernul, premierul sau ministrul în funcție vor cere acest lucru.

"Credeți-mă că nu voi sta un minut mai mult decât mi se zice acest lucru. Eu nu-mi înaintez demisia, pentru că nu vreau să aud niciodată în viitor că "Da, tu ai plecat, nu noi te-am dat afară". Cine vine poate să decidă, să-mi spună să plec și plec", explică Arafat.

Într-un ultim mesaj din materialul video de aproape 20 de minute, Arafat a menționat că își cere scuze pentru toată situația creată, însă asigură populația că echipajele din serviciile de urgență („pompierii și cu colegii de la ambulanță și de la toate serviciile de urgență") sunt la dispoziția cetățenilor.

"Vă rog ca în continuare să aveți încredere în acești oameni, pentru că în acest moment alții nu avem. Încercăm să le ridicăm nivelul, încercăm să îi pregătim, încercăm să ne pregătim din ce în ce mai bine, din păcate acest lucru nu poate fi făcut peste noapte și este un proces continuu, în care trebuie să aveți încredere, pentru că numai așa putem să dezvoltăm instituții care sunt puternice și care sunt in serviciul dumneavoastră, nu le facem pentru noi, le facem pentru dumneavoastră", încheie Arafat.

VIDEO

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel