Queen pentru prima dată în România în 2016!

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Cel mai așteptat concert în 2016: Queen și Adam Lambert live la București. Bilete disponibile din 3 decembrie!

 

Cel mai așteptat concert în 2016. Fanii sunt sunt în delir. Legendara trupă Queen și Adam Lambert vor susține un mega show pe 21 iunie în Piața Constituției din București. Bilete disponibile din 3 decembrie!

 

Concertul este un eveniment Emagic Classics, platformă care a mai găzduit printre altele show-urile Bob Dylan și Sting. Urmează să fie anunțate mai multe recitaluri în cadrul acestei zile.

 

Dupa o prima aparitie impreuna, in 2009, in finala show-ului American Idol, urmata de o reprezentatie memorabila pe scena MTV Europe Music Awards, Adam Lambert a devenit intr-un timp foarte scurt o prezenta nelipsita din formula live a trupei Queen, alaturi de care a sustinut numeroase concerte si show-uri televizate in perioada 2012-2013. In 2014 a avut loc un turneu spectaculos in Statele Unite, devenit sold-out integral, la finalul caruia Queen + Adam Lambert au primit titlul Trupa Anului in cadrul celei de-a 10-a editii a evenimentului Classic Rock Roll of Honour, fiind votata totodata drept Cea Mai Buna Trupa Live a anului, in cadrul sondajului realizat de Ultimate Classic Rock. Queen + Adam Lambert au incheiat anul cu un spectacol fabulos sustinut in seara de Anul Nou, langa celebrul Big Ben din Londra, concert transmis in direct pe tv, fiind urmarit de aproape 12 milioane de oameni.

 

 

2015 a insemnat un alt turneu sold-out, artistii bifand de aceasta data 10 tari de pe continentul european: Marea Britanie, Franta, Austria, Olanda, Germania, Italia, Danemarca, Elvetia, Cehia si Polonia.  La finalul acestei noi serii, trupa devenise posesoarea unui adevarat record: 67 de concerte sold-out in mai putin de un an, performanta indelung apreciata de presa internationala care lauda intens noul proiect muzical: „Queen si Adam Lambert au livrat doua ore de senzatii pure direct catre inima norocosilor care au putut fi martorii unui astfel de eveniment. Freddie nu mai este, dar sigur ar fi de acord cu ce se intampla!” (Brisbane Times).

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel