Pune pastă de dinți pe ecranul telefonului mobil. Trucul genial pe care nu-l știai!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Pune pastă de dinți pe ecranul telefonului mobil. Trucul genial pe care nu-l știai!
Pune pastă de dinți pe ecranul telefonului mobil. Trucul genial pe care nu-l știai!

Pasta de dinți este unul dintre acele produse care nu lipsește niciodată din casă, deoarece curățarea bucală este esențială în viața fiecăruia. Cu toate acestea, acest produs are diferite utilizări despre care nu mulți oameni le cunosc și care sunt cu adevărat surprinzătoare .

Pe lângă eliminarea bacteriilor de pe gingii și obraji, prevenirea cariilor, lustruirea, albirea dinților, îndepărtarea tartrului și împrospătarea respirației, pasta de dinți poate fi folosită în diferite scopuri, în principal de curățare. Datorită componentelor sale, dintre care unele sunt agenți abrazivi, de spumare și aromatizanți, poate îndepărta petele, lustrui, da strălucire și multe altele diferitelor obiecte.

Citește și Înțeapă un tub de pastă de dinți și pune-l în rezervorul toaletei. Trucul incredibil pe care trebuie să-l cunoști!

Dacă doriți să aflați în detaliu diferitele sale utilizări, continuați să citiți acest material.

 

Trucuri cu pastă de dinți

 

Pastă de dinți pentru a curăța ecranul telefonului mobil sau al tabletelor. De fapt, efectul său este perfect, tot ce trebuie să faci este să pui puțină pastă de dinți pe ecran, să o întindeți și să o îndepărtați cu o cârpă ușor umedă.

Funcționează ca un calmant al mușcăturilor de țânțari și a altor insecte. Datorită agenților săi de răcire printre altele, pasta de dinți este perfectă pentru a elimina mâncărimea și umflarea mușcăturilor cauzate de țânțari, păianjeni și aproape orice insectă. Trucul este să pui doar un punct pe fiecare pișcătură și să-l lași acolo mult timp. Acest lucru de preferință ar trebui să fie făcut noaptea, deoarece la expunerea la soare, pasta de dinți ar putea arde pielea.

Îndepărtează petele dificile, cum ar fi transpirația, vopseaua de păr sau rujul. Trebuie doar să pui puțină pastă de dinți pe pată și să o freci de mai multe ori. O poți face cu ajutorul unei periuțe de dinți pe care nu o folosești ca să poți curăța mai ușor și să faci spumă. Apoi doar clătiți, spălați din nou cu săpunul de rufe convențional și gata.

Vezi și Trucul simplu cu paracetamol pentru a îndepărta arsurile de pe fierul de călcat. Va fi ca nou!

Pastă de dinți pentru curățarea, strălucirea și întărirea unghiilor. La fel ca și pentru dinți, pasta de dinți este ideală pentru curățarea și îngrijirea unghiilor. Tot ce trebuie să faci este să așezi câte puțin pe fiecare unghie, iar cu o periuță de dinți nefolosită să periezi ușor și apoi să le clătești. Vei observa că își vor recăpăta strălucirea și, de asemenea, vor deveni mai puternice. Este indicat să o faceți o dată sau de două ori pe lună.

Pasta de dinți ajută la calmarea acneei, un remediu de bază pentru cei care suferă de această afecțiune. După rutina de curățare a feței, pune un punct de pastă de dinți pe coșul care deranjează cel mai mult. Acest lucru doar noaptea pentru a evita expunerea la soare și pentru ca pasta să își facă efectul cu adevărat. Când te trezești, coșul va fi uscat.

Ajută la îndepărtarea petelor de pe haine generate de fierul de calcat. Uneori, la călcat, hainele se pot păta puțin, mai ales cele albe. Nu este că îndepărtează arsurile, dar dacă pui puțină pastă pe pată și o freci, aceasta se va estompa până va dispărea.

Încearcă și Cum să obții oglinzi perfecte și strălucitoare. Trucurile geniale cu amoniac sau cartof care le vor face să fie impecabile

Ajută la curățarea și lustruirea argintului. Dacă întindeți pasta pe inele, cercei, lanțuri etc., lăsați-o să stea peste noapte și a doua zi o îndepărtați cu o cârpă umedă. Accesoriile voastre din argint vor fi curățate și își vor recăpăta strălucirea.

Pasta de dinți ca gel de păr. Nu este cel mai recomandat din lume, acest truc trebuie folosit în cazuri de urgență, deși este cu adevărat eficient. Trebuie doar să diluezi pasta în puțină apă pentru a evita cocoloașele și petele albe de pe păr și apoi să o aplici.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel