Înțeapă un tub de pastă de dinți și pune-l în rezervorul toaletei. Trucul incredibil pe care trebuie să-l cunoști!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Înțeapă un tub de pastă de dinți și pune-l în rezervorul toaletei. Trucul incredibil pe care trebuie să-l cunoști!
Înțeapă un tub de pastă de dinți și pune-l în rezervorul toaletei. Trucul incredibil pe care trebuie să-l cunoști!

Când vine vorba de curățarea locuinței, este întotdeauna necesar să aveți cât mai multe resurse pentru a avea o casă strălucitoare. Din acest motiv, StiriDiaspora.ro o să-ți ofere un truc incredibil cu pasta de dinți pentru a-ți parfuma toaleta și a evita petele de tartru.

Când vine vorba de toaletă, există aproape întotdeauna numeroase probleme la curățarea acesteia, în principal pentru că pe ea rămân pete de apă dură, urină și uneori chiar fecale. Acest lucru nu este doar insalubru, ci este și periculos pentru sănătatea dumneavoastră.

Din acest motiv, acum îți vom arăta cum poți folosi pasta de dinți, astfel încât să nu fii nevoit să petreci ore întregi frecând și curățând baia, în special toaleta. Va fi mult mai ușor pentru tine!

Citește și Trucul genial pentru a curăța tigăile ca să arate ca noi! Cele două ingrediente minune pe care cu siguranță le ai deja în bucătărie!

Pe lângă faptul că asigură curățenia dinților, pasta de dinți este capabilă să facă lucrurile să strălucească, să îndepărteze zgârieturile de pe piele, să curețe robinetele mobilierului de baie și chiar să lase pantofii de tenis curați pe talpă. Acum este rândul tău să-l folosești în toaletă.

 

Trucul cu pasta de dinți pentru curățarea toaletei

 

Pasta de dinți este antibacteriană, așa că atunci când o vei folosi în toaletă va putea elimina reziduurile patogene care rămân la suprafață. În plus, deoarece conține fluor, poate îndepărta eficient tartrul - la fel ca și de pe dinți.

Vezi și Trucul simplu cu paracetamol pentru a îndepărta arsurile de pe fierul de călcat. Va fi ca nou!

Pentru a obține cele mai bune rezultate trebuie să folosiți un tub nou de pastă de dinți. Tăiați marginile inferioare ale tubului de pastă de dinți pe ambele părți.

Folosind un ac, faceți câteva găuri mici de-a lungul recipientului pentru pastă de dinți. Deschideți puțin dopul pastei și puneți-l în rezervorul de toaletă.

Încearcă și Cum să obții oglinzi perfecte și strălucitoare. Trucurile geniale cu amoniac sau cartof care le vor face să fie impecabile

Se lasă să stea 10 minute și puteți să trageți apa. Veți observa diferența imediat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel