Pulverizează puțin oțet pe peretele din bucătărie înainte de a găti. Trucul minune care te va face fericit!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Pulverizează puțin oțet pe peretele din bucătărie înainte de a găti. Trucul minune care te va face fericit!
Pulverizează puțin oțet pe peretele din bucătărie înainte de a găti. Trucul minune care te va face fericit!

Bucătăria este una dintre zonele casei în care petrecem cel mai mult timp, ne oferă momente bune și, de asemenea, scoate în evidență și ocazional păr alb când este timpul să curățăm locuința. Totuși, dacă ești chinuit de petele de grăsime și te-ai săturat să pătezi suprafețele de fiecare dată când gătești, astăzi îți vom oferi câteva trucuri pentru a împiedica pereții bucătăriei tale să se umple de murdărie.

Există multe sfaturi și metode de a curăța bucătăria atunci când aceasta este deja murdară, dar prevenirea petelor oribile este o altă poveste, pentru că nimănui nu-i place să vadă totul bine curățat și, după o mică masă mai târziu, totul este stropit din nou.

Desigur, trebuie să fim conștienți că marile și delicioasele recompense ale gastronomiei vin cu o responsabilitate și grăsimea nu este 100% evitabilă, la fel cum nu putem evita să spălăm vasele, așa că relaxează-te, respira și nu te speria dacă vezi o picătură de ulei stropită.

 

Trucuri pentru a preveni umplerea pereților bucătăriei de grăsime. Uită de murdărie!

 

Lac

Dacă peretele tău este doar vopsit și nu are acoperire, înțelegem cât de dificil poate fi curățarea și îndepărtarea petelor. Lăcuirea peretelui te va ajuta să-l cureți mult mai ușor și vopseaua nu se va strica. Există și vopsele speciale pentru acest tip de zonă care sunt mult mai rezistente la grăsime și protejează peretele.

Placă ceramică

Există tot felul de modele frumoase pentru fiecare gust, fără îndoială este cel mai popular material în bucătării și băi datorită rezistenței sale, care sunt foarte ușor de curățat și le este mai greu să păstreze mucegaiul sau murdăria. Va fi suficient să le ștergi cu puțină apă și oțet de fiecare dată când sunt stropite și gata.

Grafit

Dacă doriți un design diferit, elegant și sobru, protejarea pereților cu grafit este o idee bună.

Folie de aluminiu

Dacă nu ai de gând să-ți remodelezi bucătăria în curând, folosirea foliei de aluminiu pentru a proteja peretele este o idee bună. Trebuie doar să o asiguri bine cu bandă adezivă. 

Folie de plastic

Este exact același truc ca și cu folia de aluminiu, dar folia de plastic este mult mai ușoară. Puteți refolosi atât folie de aluminiu, cât și folie de plastic de câte ori doriți.

Oţet

Oțetul este un degresant prin excelență, dacă ai de gând să pregătești o mâncare în care trebuie să prăjești mult poți pulveriza puțin oțet pe perete și după ce ai gătit doar curăță-l cu o cârpă și gata.

Tabla de scris

Acest sfat te poate ajuta nu doar să protejezi peretele, ci și să notezi lucrurile dacă nu ai o memorie foarte bună. În magazinele de vopsea se vând una specială, care este vopsea pentru tablă. Este foarte rezistentă, grăsimea nu se va lipi de ea și îți poți face notițe acolo despre ce lipsește din cămară sau din meniu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel