PSD a SESIZAT CNA „asupra gravelor încălcări comise de Realitatea TV”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

PSD anunță că a sesizat CNA asupra „gravelor încălcări ale legii și Codului Audiovizualului comise de Realitatea TV astăzi, în emisiunea "Lupta pentru România" moderată de Andra Miron”.

„Partidul Social Democrat a sesizat CNA asupra gravelor încălcări ale legii și Codului Audiovizualului comise de Realitatea TV astăzi, în emisiunea "Lupta pentru România" moderată de Andra Miron, care a citat un site obscur - https://ponturifierbinti.com/ și a atribuit fals și mincinos domnului Eugen Nicolicea afirmații pe care acesta nu le-a făcut niciodată.

Aceste minciuni vehiculate în spațiul public nu sunt întâmplătoare, urmăresc compromiterea și afectarea imaginii publice a domnului Eugen Nicolicea tocmai în perioada în care, după desemnarea sa de către Comitetul Executiv Național al PSD pentru funcția de ministru al Justiției, se derulează procedurile legale pentru numirea oficială.

PSD respinge categoric și condamnă modul în care Realitatea TV minte, dezinformează, încalcă legea și lovește în demnitatea și onoarea unei persoane din motive politice. Este un nou exemplu de derapaj editorial grav al acestei televiziuni în manifestarea partizanatului său politic”, a scris PSD pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel