Proteste. Românii ies ÎN STRADĂ pe 12 mai: Vrem Europa, NU dictatură

Narcis Popa |
Data publicării:

Românii se pregătesc sa iasă din nou în stradă. Apelul pentru mobilizare a fost deja făcut, iar oamenii sunt pregătiți să protesteze pe data de 12 mai. Este de așteptat ca și orașe importante din Diaspora să le urmeze exemplul. 

"Vrem Europa, nu dictatură!

De la preluarea guvernării, coaliția PSD-ALDE nu și-a respectat promisiunile făcute în campania electorală, ci a avut două priorități: să își salveze de închisoare VIP-urile cu dosare penale și să instaureze în România un regim în care forța legii și democrația sunt strivite de forța instituțiilor politice. Metodele și acțiunile PSD-ALDE au ca efect îndepărtarea României de standardele europene și democratice și aruncarea ei în liga regimurilor autocratice, în care domnesc interesele și bunul-plac al celor care au acces la butoanele politice, iar societatea este lipsită de șansa de a sancționa derapajele acestora.

Suntem generația care a avut șansa să vadă cu adevărat ce înseamnă democrația și valorile europene. Suntem generația care le prețuim și nu vom renunța la ele, doar pentru că stau în calea salvării de dosare penale a unor lideri politici precum Liviu Dragnea sau Călin Popescu-Tăriceanu!

Ne vedem pe 12 mai. Tine de fiecare sa distribuim acest eveniment pentru a avea efectul dorit. Asta nu înseamnă că nu o sa ieșim mai devreme, dacă vedem ca urmează sa treacă legile justitiei, codul penal modificat în interesul infractorilor, etc
Doar că ne ajuta faptul ca lumea avem o luna jumătate în care sa informam lumea despre modificările pe care PSD ALDE le propune, sa împărțim afișe postere, etc," se arată pe contul de socializare al paginii "Corupția Ucide"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel