PROTEST Diaspora 10 august. Carmen Dan, CONTRAZISĂ de procurori

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Procurorii îl contrazic pe ministrul de Interne, Carmen Dan, care anunţa săptămâna trecută că investigatorii au la dispoziţie toate informaţiile de care au nevoie, informează Digi24.

Carmen Dan: „Absolut toate documentele sunt desecretizate şi puse la dispoziţia atât a Parchetului General, cât şi a celor două comisii şi asta se întâmpla încă de la finalul lunii ianuarie, când comisia care a analizat desecretizarea a stabilit ca şi măsură ce documente se declasifică. Eu pot să vă spun că din toate documentele trimise la parchet imediat după momentul 10 august, la solicitarea procurorilor, sunt declasificate, mai puţin un document care nu emană de la MAI”.

Ministerul Public: „Documentele care au stat la baza planificării, organizării şi executării misiunii din data de 10.08.2018, emise de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române şi structurile subordonate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au fost declasificate parţial sau s-a menţinut nivelul de clasificare”.

Citește și 10 august. Carmen Dan: Fără secrete în fața Parchetului

În interviul acordat Digi24, Carmen Dan a menționat: „în acest moment nu există absolut niciun impediment ca aceste anchete penale în desfăşurare să se finalizeze”.

Procurori: „Menționăm că, în raport de obiectul dosarului, extrasele din documentele declasificate parțial comunicate organelor de urmărire penala de structurile din cadrul Ministerul Afacerilor Interne nu cuprind datele și informațiile necesare lămuririi cauzei sub toate aspectele”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel