10 august. Carmen Dan: Fără secrete în fața Parchetului

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Documentele privind momentul 10 august sunt desecretizate şi puse la dispoziţia Parchetului General şi al celor două comisii, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan.

"Absolut toate documentele sunt desecretizate şi puse la dispoziţia atât a Parchetului General, cât şi a celor două comisii şi asta se întâmplă încă de la sfârşitul lunii ianuarie, când comisia care a analizat desecretizarea a stabilit ca şi măsură ce documente se declasifică. Din toate documentele care au fost transmise la Parchet imediat după momentul 10 august, la solicitarea procurorilor, sunt declasificate, mai puţin un document care nu e de la MAI", a spus Carmen Dan, într-un interviu acordat postului Digi 24.

Ea a precizat că nu a fost chemată la Parchet, dar că are toată disponibilitatea de a se prezenta, aşa cum au făcut-o şi alţi colegi din minister atunci când au fost citaţi.

"Momentul 10 august este un moment pe care noi l-am pregătit (...) în sensul în care am tratat cu seriozitate, având şi experienţa protestelor anterioare, deloc puţine. (...) Noi ne-am consultat partenerii în aşa fel încât să avem absolut toate informaţiile în pregătirea acestei misiuni", a mai spus Carmen Dan. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel