„Probabil nu a frânat”. Sfârșit trist pentru un șofer român pe o autostradă din Germania

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
„Probabil nu a frânat”. Sfârșit trist pentru un șofer român pe o autostradă din Germania
„Probabil nu a frânat”. Sfârșit trist pentru un șofer român pe o autostradă din Germania

Un șofer român și-a pierdut viața, ieri, într-un tragic accident de circulație pe A3, între Limburg-Süd și Bad Camberg, landul Hessa din Germania. 

Tragedia a avut loc în jurul orei locale 13:30, atunci când șoferul român, aflat la volanul unei dube, conducea în direcția Frankfurt. În dreptul așa-numitului „Werschauer Loch” din Brechen, exista o coadă. Din motive care nu au fost încă clarificate, șoferul român a intrat cu duba într-o semiremorcă care era parcata pe banda dreaptă, probabil fără frânare, spun polițiștii.

Germania. Doi frați români antreprenori au înșelat statul și proprii angajați: Șoferii conaționali de la firma de coletărie i-au demascat

În urma coliziunii, șoferul român de 46 de ani a suferit răni grave și a murit la locul accidentului.

Autostrada a trebuit să fie complet închisă timp de aproximativ 90 de minute. Apoi, traficul a fost deviat pe două benzi pe lângă locul accidentului. După lucrările de curățare și salvare, A3 a fost eliberat din nou complet abia în jurul orei locale 19:15 și operațiunea s-a încheiat. 

Pagubele materiale se ridică la 60.000 euro.

Români, escrocherii pe șoselele din Germania. Cum au reușit să le ia bani șoferilor

 

Vezi și 

 

Microbuz cu muncitori români, răsturnat de mai multe ori pe o autostradă din Germania

 

Un microbuz cu muncitori români în agricultură s-a răsturnat, sâmbătă seară, pe A4, între Düren și Langerwehe din Germania, după ce un taxi condus de un șofer drogat a intrat în el. Zece români au fost răniți, doi dintre ei fiind în stare foarte gravă.

Ambele vehicule circulau pe A4 în direcția Heerlen. Între nodurile Düren și Langerwehe, șoferul de taxi a virat pentru a depăși și a lovit partea din spate a microbuzului din față, după cum a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Ca urmare, microbuzul Ford a derapat și s-a răsturnat de mai multe ori. În microbuz se aflau nouă muncitori români în agricultură care se îndreptau spre Olanda. Pasagerii români au fost inițial prinși în microbuz și au trebuit să fie salvați din epavă. Atât un prim interventor, cât și un pompier au fost răniți ușor în timp ce salvau românii.

Toți cei nouă ocupanți plus șoferul au fost răniți, iar doi dintre ei, o femeie de 37 de ani și un bărbat de 35 de ani, au suferit răni care le pun viața în pericol.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel