Primar PSD, JIGNIRE pentru românii din Diaspora: "GUNOAIE, slugi occidentale, spălători de BUDE în occident! Paraziți ! " Edilul: E de pe un cont fals, nu e al meu

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Primarul PSD Cosmin Pigui îi jignește pe românii din Diaspora, pe care îi numește "paraziți" și "spălători de bude în occident".  După mediatizarea mesajului, primarul a reacționat și a spus că mesajul ar fi fost postat de pe un cont fals. 

Redăm mai jos comentariile,  la adresa românilor din Diaspora:

"Hai sictir, alora care vă dați cu părerea, dar nu trăiți în România ! Niște gunoaie, slugi occidentale, paraziți ! Rușine! Mă iau cu orice gunoi plecat din țară, de piept ! Nu vă e rușine? Ați fost școliți cu bani românești, nu plătiți impozite în țara asta, dar vă dați cu părerea ! V-ați luat bacalaureatul ?(...)

"M-am săturat de bovinele care își dau cu părerea despre țara și locuiesc afară! Spălători de bude în Occident!". 

Atașăm mai jos și capturile foto: 

(w670)

Mesajul transmis de Pigui la o postare a fost distribuit de reprezentanți ai asociațiilor din Diaspora, aceștia spunând că așa se adresează primarul din Peștișani, județul Gorj, românilor plecați în afara țării.

Întrebat  despre mesajele de pe Facebook, primarul Cosmin Pigui a răspuns că există, în Peștișani, un grup care „lucrează puternic” împotriva lui, iar contul de pe care s-a scris mesajul nu i-ar aparține.

„La Peștișani e creat un cerc foarte puternic, un grup care lucrează foarte puternic împotriva mea pe Facebook și sunt creații. Eu sunt foarte puternic atacat, mi-au făcut conturi false, cel puțin cinci-șase conturi și de un an mă toacă într-una. Îmi scot din context, fac tot felul de falsuri. Nu am scris eu așa ceva. Nu este pe contul meu. Să dezmint ce nu am spus. Am început să adun din postările care sunt pe Facebook pentru a face plângere. Contul e cu numele meu”, a declarat primarul din Peștișani, p

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel