PREZIDENŢIALE. Când se va afla numele candidatului USR-PLUS?

Andreea Cosma |
Data publicării:

Liderul USR, Dan Barna, a făcut precizări cu privire la candidatul din partea alianţei USR-PLUS, la alegerile prezidenţiale.

Preşedintele USR a dezvăluit că numele prezidenţiabilului propus de alianţă va fi anunţat, ce mai probabil, chiar la finalul acestei luni.

Citeşte şi: Denise Rifai, către Dan Barna: "Fashion Icon-ul politicii româneşti! V-au purtat noroc PANTOFII?" Ce răspuns i-a dat liderului USR

"Discuţiile sunt destul de avansate. Foarte probabil până la sfârşitul acestei luni vom avea o decizie în cadrul alianţei pentru a vedea cum arată acest tandem asupra căruia există deja un acord. Decizia de cine candidează la prezidenţiale nu e una individuală. Este legată de forma în care vom colabora la locale şi la parlamentare. În momentul de faţă lucrăm pe forma finală a acordului între cele două partide", a declarat Dan Barna, la Realitatea TV.

Citeşte şi: Barna, RĂSPUNS la atacul lui Rareș Bogdan: "Înseamnă că nu trec neobservat"

Cât despre o posibilă confruntare în turul doi cu preşedintele Klaus Iohannis, Dan Barna a spus: "Mă încântă ideea că dreapta ar putea să aibă doi candidaţi în turul doi şi că românii vor putea alege".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel