Denise Rifai, către Dan Barna: "Fashion Icon-ul politicii româneşti! V-au purtat noroc PANTOFII?" Ce răspuns i-a dat liderului USR

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Discuţie "de culoare" întrew Denise Rifai şi liderul USR, Dan Barna. Totul a pornit de la celebri pantofi cu model în carouri purtaţi de Dan Barna, la Congresul USR, care au fost îndelung comentaţi în platourile de televiziune.

"Denise Rifai: Deja l-am numit "Fashion Icon-ul politicii româneşti". Noi am tot comentat despre pantofi tăi. Fiecare cu gustul lui, dar au fost o apariţie acei pantofi în carouri, cu care ţi-ai făcut debutul pe scenă, la Teatrul Naţional. Par neconfortabili.

Dan Barna: Nu. Sunt foarte mulţumit. Nu am niciun regret. A fost interesant că aceşti pantofi au stârnit cele multe reacţii, foarte multe extraordinar de pozitive, foarte multe negative.

Denise Rifai: Tu, personal, ce ai vrut să transmiţi?

Dan Barna: Nimic. Pur şi simplu aveam cureaua din acelaşi material şi mi s-a părut o ţinută potrivită pentru un congres al unei generaţii de viitor, nimic mai mult. Nu era vreun mesaj subliminal, sunt foarte mulţumit. O să îi mai port şi la alte evenimente. Sunt nişte pantofi."

Citeşte şi: Rifai, DEZVĂLUIRE în direct. Vrea să lucreze la Guvern: "Îmi găsesc alt nume și ..."

Spre finalul emisiunii, Denise Rifai a ţinut să readucă vorba despre pantofii cu pricina şi l-a întrebat pe Dan Barna dacă i-au pirtat noroc, nu înainte de a-l întreba despre planurile sale de vacanţă.

Denise Rifai: Unde plecaţi în vacanţă?

Dan Barna: Nu ştiu încă dacă o să plec, punctul unu. Şi punctul doi, voi vedea în momentul acela, în funcţie de câte zile libere va fi posibil să îmi iau.

Denise Rifai: V-au purtat noroc pantofii?

Dan Barna: Norocul îl am în felul meu de a fi şi de a crede şi din optimismul meu personal. Pantofii au fost doar încălţămintea unei zile.

Citeşte şi: Barna, RĂSPUNS la atacul lui Rareș Bogdan: "Înseamnă că nu trec neobservat"

Denise Rifai: E un citat clasic care spune că "norocul e pentru cei învingători" sau "norocul e pentru învingători".

Dan Barna: Soarta ţine cu cei care îndrăznesc, aşa este!", a conchis Dan Barna, la "Legile Puterii".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel