Barna, RĂSPUNS la atacul lui Rareș Bogdan: "Înseamnă că nu trec neobservat"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Dan Barna a declarat, referitor la faptul că Rareș Bogdan a spus despre el că ar trebui să vorbească în discursuri și despre filmele "Dacii" sau "Mihai Viteazul" pentru a câștiga măcar 40% din electorat, că astfel atacuri înseamnă că în mod clar contezi și că nu treci neobservat. 

"În momentul în care și se întâmplă sau încasezi genul acesta de atacuri înseamnă că în mod clar și precis contezi. Înseamnă că într-adevăr poziția ta, poziția USR-PLUS, poziția mea de potențial candidat al Alianței USR-PLUS, vom vedea ce vom decide, este un lucru care nu trece neobservat. Când toată lumea te simpatizează și te mângâie așa pe umăr, înseamnă că nu reprezinți nimic. Aceste atacuri sunt firești, suntem într-o luptă politică normală. Cred că toată lumea de la Congres și din România a înțeles mesajul cu Star Trek generația următoare. Nu cred că există populație activă care să nu fi înțeles", a afirmat Dan Barna, miercuri, la Realitatea TV.

Președintele USR a adăugat că Rareș Bogdan se poate lăuda cu o cultură cinematografică în zona filmelor clasic conservatoare, însă Alianța USR-PLUS oferă o viziune de viitor, a următoarei generații politice.

„Faptul că domnul Rareș Bogdan a prezentat cultura cinematografică pe care o dispune în zona filmelor clasic conservatoare naționale din România e un lucru foarte frumos de laudă a dânsului. Nu văd nicio problemă. Eu cred foarte mult că ceea ce propune Alianța USR-PLUS e o viziune de viitor, e o viziune de generație următoare în politică. După 30 de ani de la Revoluție România e într-un loc în care nu poate să mai rămână. Fie ne întoarcem spre Europa cu toată viteza, fie pornim spre o Românie digitală care acceptă că tehnologia vine peste noi, o Românie din care tinerii nu își mai doresc să plece", a conchis Barna.

Reacția vine după ce europarlamentarul PNL Rareș Bogdan l-a sfătuit pe Dan Barna, ales sâmbătă în Congres, prezidențiabilul USR, să introducă în discurs referințe și la filmele „Dacii" sau „Mihai Viteazul", pentru ca mesajul său să ajungă la măcar 40% din populație, să nu se rezume doar la „Matrix", „Star Trek" și „Game of Thrones".

Liberalul a mai afirmat că, indiferent cineva va fi prezidențiabilul Alianței USR-PLUS, ar trebui să își vadă lungul nasului și să nu încerce sară multe trepte, fiindcă își va rupe picioarele, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel