Presa spaniolă: O româncă a oprit un tren. Lavinia a reacționat după ce un conațional își amenința iubita la telefon

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Presa din Spania, despre românca care a oprit un tren. Lavinia a reacționat după ce un conațional își amenința iubita la telefon. Sursa foto: freepik.com
Presa din Spania, despre românca care a oprit un tren. Lavinia a reacționat după ce un conațional își amenința iubita la telefon. Sursa foto: freepik.com

Lavinia D., știe că tăcerea în fața nedreptății nu este o opțiune. Românca a învățat acest lucru după o experiență dificilă la vârsta majoratului, când a fugit din România în Spania după primul ei iubit, care a abuzat-o sexual.

Lavinia a supraviețuit acestei situații și multor altor lucruri, câștigându-și singură existența în Spania, cântând în diferite orchestre. Acum, la treizeci de ani, devenită o femeie puternică, care nu tace atunci când alte persoane se confruntă cu situații grele, scrie presa din Spania.

A demonstrat acest lucru în urmă cu câteva zile, în timp ce călătorea cu soțul său spaniol Andrés, din comuna ei natală până la București. Lavinia a reușit să oprească trenul pentru ca poliția să verifice un bărbat care îți amenința a telefon, fosta parteneră că o va ucide.

Lavinia călătorea cu soțul ei într-un tren spre București când a auzit cum bărbatul care stătea lângă ei vorbea cu partenera sa la telefon. Bărbatul  striga și îi spunea partenerei sale că o va ataca: "Am să te omor, de data asta nu te voi cruțat. O să-ți dau foc la casă cu tine și cu părinții tă".

Lavinia l-a înregistrat pe bărbat fără ca el să-ți dea seama. Apoi, Lavinia a schimbat  vagoanele, a vorbit cu conductorul și a sunat la 112, dând alarma. Polițiștii au decis să oprească trenul și au intrat în vagon pentru a vorbi cu individul. Lavinia a urmărit de la distanță acțiunea poliției, conștientă că bărbatul ar fi înțeles că ea a fost cea care i-a alertat pe ofițeri.

La finalul intervenției poliției, Laviniei le-a spus urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare că este dezamăgită: "Da, a venit poliția, dar doar pentru a-i spune bărbatului să se poarte frumos. Să nu vorbească așa... dar nu mi-au cerut înregistrarea și nu au existat consecințe pentru ceea ce a făcut. Cred că aceste lucruri sunt cele care duc, mai târziu, la nenorociri". 

Lavinia a rămas dezamăgită, deoarece, în ciuda amenințărilor făcute de un pasager din tren la adresa fostului ei partener, nimeni în afară de ea nu a reacționat. 

____________________________________________________

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4

  

 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Lavinia Dutza (@lavinnia11)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel