Presa din Belgia despre Kovesi: „Va fi femeia de fier a României cea a Europei?”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Publicația belgiană La Libre Belgique a scris, astăzi, un articol despre Laura Codruța Kovesi după ce s-au aflat voturile primite în Parlamentul European.

„Parlamentul European dorește să facă din "doamna de fier" a României cea a Europei. Laura Codruța Kovesi, a devenit un simbol al luptei împotriva corupției în țara sa”, a început cotidianul articolul intitulat „Va fi femeia de fier a României cea a Europei?”

De asemenea, publicația a menționat și faptul că fosta șefă DNA „provoacă o umilință” partidului PSD care a eliminat-o din funcția DNA. 

Citește și Kovesi, în LACRIMI la sosirea în România: Mesaj pentru TOȚI ROMÂNII

„Doamna Kovesi provoacă o umilință Partidului Social Democrat (PSD), aflat la guvernare, care a eliminat-o din funcția de procuror - șef la DNA din România și care timp de câteva săptămâni a făcut o campanie de discreditare a acesteia. O atitudine care a șocat scena europeană, în timp ce România exercită președinția rotativă a UE”, au scris jurnaliștii de la La Libre Belgique. 

Cotidianul încheie articolul cu o afirmație fabuloasă: „Și totuși doamna Kovesi a convins. Singură, împotriva guvernului din propria sa țară”.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel