Preot român din Italia, arestat de Crăciun. Mai multe femei l-au reclamat

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
preot_roman_arestat_in_italia
preot_roman_arestat_in_italia

Un preot roman din Italia a fost arestat de către autorităţile din peninsula după ce mai multe femei l-au acuzat pe acesta că ar fi mimat gesturi obscene de fata cu ele. Poliţiştii din Trieste, un oraş din Italia, l-au pus sub arest pe preotul Constantin Eusebiu N., care este căsătorit şi tatăl a doi copii. Acesta este preot parox la o biserică ortodoxă din Italia.

Evenimentul a avut loc în ajunul Crăciunului, când oamenii legii au primit mai multe sesizări. Concret, două femei care s-ar fi aflat într-un centru comercial din oraş au alertat autorităţile şi le-au spus faptul că preotul are un comportament agresiv, mimând diverse gesturi obscene. Mai mult, preotul le-ar fi îmbrăţişat şi sărutat pe cele două femei asta deşi bărbatul nu avea nicio relaţie cu ele.

Incidentul a avut loc pe data de 17 decembrie 2020, când o vânzătoare din centru s-a săturat de aluziile preotului şi de agresiunile sexuale şi a anunţat autorităţile italiene. Conform datelor existente, preotul începuse să viziteze centrul comercial de câteva zile şi se pare că făcuse o obsesie pentru cele două fete. „De îndată ce voi avea autorizația episcopului mă voi căsători cu tine și vom face sex”, i-ar fi spus acesta uneia dintre ele, scrie bzi.ro.

Bărbatul care nu purta nici mască a fost luat şi dus la o secţie de poliţie din Trieste. Se pare că preotul român era un agresor sexual cunoscut în centrul comercial. Mai multe angajate a centrului comercial au avut curaj şi le-au explicat oamenilor legii ca preotul a avut comportament asemănător şi cu ele. Preotul făcea gesturi obscene imitând sexul oral, iar o vânzătoare a povestit ca bărbatul o saluta stimulând un sărut cu limba pe propria mână. Preotul român, în vârstă de 47 de ani, a fost plasat în rest la domiciliu și prezentat, apoi, în fața judecătorului pentru investigații preliminare, Massimo Tomassini, pentru validarea măsurii.

Judecătorul a decis, însă, să-l elibereze de sub arest, dar a emis un ordin de interdicție împotriva lui pentru a nu se mai apropia de vânzătoarea care l-a denunțat. De Paşte, preotul, originar din Giurgiu, a sfidat restricţiile impuse în întreaga Italie şi a ţinut o slujbă în biserică. Atunci, acesta, alături de alţi 28 de români, au fost amendaţi de poliţişti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel