„Ucigașul de câini” a sunat la 112 ca să fie SALVAT (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Căutat de trei zile de Poliţie, după ce a ucis 70 de câini, un braşovean a sunat la 112, ca să fie salvat. Bărbatul se baricadase în propria casă, iar la uşă zeci de oameni infignaţi erau gata să intre peste el şi să-l linşeze.

Braşoveanul Bogdan Cepoiu, administratorul adăpostului Rainbow Shelter din Prejmer, acuzat că a lăsat zeci de câini să moară de foame, deşi în depozite era destulă mâncare, a fost săltat duminică seară de Poliţie.

Trei zile a fost căutat „ucigaşul de câini”, timp în care acesta ar fi fost acasă. Imediat ce a aflat că a fost descoperită nenorocirea de la adăpostul pe care-l conducea, şi-a închis şi contul de pe Facebook, pe care primise de altfel foarte multe mesaje de ameninţare, scrie observator.tv.

Citește și ROMÂN căutat după ce ar fi lăsat numeroși CÂINI să MOARĂ de FOAME

Zeci de oameni erau la uşa apartamentului bărbatului, în Prejmer, şi acesta, speriat, a sunat la 112, ca să ceară ajutorul Poliţiei. Agenţii îl căutau şi ei de trei zile.

Responsabilul adăpostului a fost condus la poliţie, unde a fost audiat. Potrivit IPJ Braşov, cercetările se fac în acest caz pentru „uciderea animalelor cu intenţie, fără drept”.

„Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, subcomisar Alina Ivan.

Inspectorii sanitar-veterinari au descoperit aproximativ 70 de animale moarte: câini şi pisici. Unele muriseră de curând, altele erau în stare avansată de putrefacţie.

 

Tudor - Tim Ionescu

Reținerea lui BOGDAN CEPOIU, administratorul adăpostului de câini #RainbowShelter de la #Prejmer, #Brașov, care a lăsat câinii să moară în chinuri - presupusul autorul al #crimei împotriva celor 60...

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel