Marea Britanie. ROMÂN căutat după ce ar fi lăsat numeroși CÂINI să MOARĂ de FOAME

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O anchetă a fost declanșată la un adăpost din Prejmer, județul Brașov, după ce în interior au fost găsite mai multe cadavre de câini. Alte animale fost găsite în viață, dar erau înfometate.

Patrupezii au fost găsiți într-un adăpost din localitatea Prejmer, județul Brașov, câteva imagini fiind postate pe Facebook de către Andrea Duță, președinte al unei asociații, care mai apoi a și sesizat Poliția și Direcția Sanitar-Veterinară (DSV) Brașov.

Polițiștii fac acum cercetări pentru „uciderea animalelor cu intenție, fără drept".

Polițiștii încearcă să îl găsească și pe reprezentantul adăpostului. „Au fost efectuate activități de căutare a administratorului, până în prezent, acesta fiind de negăsit", a spus Alina Ivan.

„În acest moment se caută criminalul care a lăsat animalele sa moară cu sute de saci de mâncare.El se numește Bogdan Cepoiu și ar putea fi in Anglia în acest moment, CORUPȚIA UCIDE, UCIDE TOT!!!”, este semnalul de alarmă dat de o româncă pe Facebook. 

(w670)

„Am anunțat organizațiile din Anglia care mai aveau căței la el să ia legătura urgent și să ceară fotografii și filmări de la fața locului. Organizațiile s-au mobilizat și au luat câinii, dar au mai rămas un număr de câini", a Andrea Duță, președinta Asociației Depind de Noi.

Joi, împreună cu un reprezentant al unei organizații din Anglia a ajuns la Prejmer, găsind în adăpost mai multe cadavre de câini, dar și saci întregi nedesfăcuți cu mâncare pentru câini. Câțiva patrupezi mai erau în viață, iar trei dintre ei erau într-o stare foarte gravă și au fost preluați și duși la medicul veterinar.

Femeia crede că animalele au murit de foame.

Câinii care au fost găsiți în viață, inclusiv cei trei în stare foarte gravă, au fost preluați de o asociație din Brașov.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel